kickstarter

tomi

Guru
1. sep 2007
18.750
9.964
113
40
MB
dobro delajo fantje
smile-1.gif

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Tale lumu je pa men taka neumnost, da ni večje.. Pač vse kar ima oznako 'for apple products' gre za med, raja pa itak glupa kot vedno. Sicer pa privoščim, čimveč naših naj takole uspe.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če nisi profi fotograf ali snemalec ti je sigurno bedarija, ker svetlomera v življenju nisi in ne boš držal v rokah.

Vsi ostali tisoči profesionalcev pa ga bodo z veseljem kupili.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
dober predstavitveni filmček.
zmaga.gif

Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Če nisi profi fotograf ali snemalec ti je sigurno bedarija, ker svetlomera v življenju nisi in ne boš držal v rokah.

Vsi ostali tisoči profesionalcev pa ga bodo z veseljem kupili.
vrjetno je to še dražje od navadnega svetlomera? bolj kot ne mi deluje kot neka igrača.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Pa te ideje res niso se nikjer videli, ker je res zanimiv kaj vse se folk spomne, cetudi se gre samo za tisti mudguard za kolesa.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Ta model Niko Klanšek je opasan.. Je že bil na oddaji Prava Ideja na RTV enkrat in svaka čast.. Je pa tale blatnik spet ena po mojem mnenju dokaj smešna ideja, ki pa očitno pali..
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.750
9.964
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Pa te ideje res niso se nikjer videli, ker je res zanimiv kaj vse se folk spomne, cetudi se gre samo za tisti mudguard za kolesa.

gre se za to da imaš takoj globalni trg, ne samo 2 mio zaplankanih slovenčkov ... in če tudi globalno ne prodaš ne vem kolko miljonov komadov, zaslužiš
smile-1.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
nekje sem prebral, da na kickstraterju (od projektov, ki jih objavijo) uspe zbrati denar nekaj manj kot polovica - če ne zbereš toliko denarja, kot si zaprosil, ne dobiš nič. Poleg tega te mora 'sponzorirati' ameriški ali britanski državljan, saj drugi ne smejo objavljati projektov.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Wtf ma apple veze?

Gre se za izredno zanimiv košček elektronike, pač je v štartu narejeno za jabko, verjetno se bo app portal tudi na vesoljčka, mogoče celo na polkna, pa kaj?
grin1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Men ni nic smesna, mi je logicna ideja, samo zanima me ali je to nekje model videl mogoce, ne za isto uporabo in je iz tega padla ideja za blatnik, al se dejansko take stvari spomnejo iz nule?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
mogoče je enkrat prišel domov blaten po hrbtu rekel, da rabi blatnik. ugotovil, da je blatnik težko dati gor in je ob suhih dnevih grd. si je mislil kaj pa penosni blatnik. začel z delom.

vsaka ideja mora priti iz nule.