Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
dajem sem ker je največ ogledov, do jutri rabim v mb en 16 kg kettlebell, razni hervisi in ostale športne trgovine nimajo, olimpus v žalcu nima, ve kdo za kako drugo opcijo še pa da se ne rabim glih do kopra vozit ponj ?
sportdirect in podobno imajo ogromno nekih wannabe kettlebelov ampak so le ti po večini bolj gyirije..torej neenakomerni ročaji, različne velikosti kugle in podobno. Original kettlebeli pa imajo vsi enako kugleo in ročaje in o namenjeni tudi tekmovanju.
ja sem klical glihkar ja, nima nič litoželeznih na zalogi, samo one tekmovalne, na strani pa piše da ma vse na zalogi, še dobro da se nisem kr pelal tja
sej to tekmovalno nabavi, je vsaj pravi kettlebell
Tiste litoželenzne za moje pojme niso vredne pol k**..ročaji so full debeli, kakšen snatch že odpade in podobno...ne vem no, men so te železne čist adijo.
ja seveda ja...sploh k ma vsaka kugla drugačno težišče ane, pa ti mal komolce na ven meče..sej ni panike 20 snatchov naredit..če greš pa na tekmovalno disciplino in jih boš 5 minut šopal me pa zanima kok ti bo luštno tako debelino ročaja v rokah držat
Grip imaš pa najmočnejši, če si s palcem lepo kazalec pokriješ...skratka no, ni šans, pri taki debelini ti takoj grip odpove
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.