Po 10 dneh je čas za prve objektivne podatke.
Malce se lovim s hrano, velikokrat posežem po zero-bar, to še moram zmanjšati. Jem goveji pršut, bio smetano iz hoferja, ogromno grškega jogurta, jajca, maslo, ghee, trde sire in pa seveda mastno meso, čeprav med tednom redko.
Sem pa v celoti črtal zelenjavo in razlika v prebavi je bila takoj. Nič več odvečnih vlaknin, ki delajo samo štalo in povečujejo volumen
Počutje pa itak top, s tem da sem zgleda vmes fasal nek prebavni virus, ki pa se je spucal v 1 dnevu.
kg ostal natančno enak, brez "štetja kalorija". Na fitnesu že nisem bil več kot leto dni, tako da vse kar delam na tem, so vaje doma. Zgibe, sklece in pa z ročkami, pa še to samo close grip press in pa "navaden" press. Sicer je še prehitro, ampak mislim da imam na voljo več moči. Na prejšnji dieti ni bilo prav nobenega napredka kar se tiče zgib in to nekaj mesecev. Zdaj pa že opažam premike.
Kakorkoli, danes zjutraj sem imel 0.6mmol ketonov v krvi in pa 4.4 sladkorja. Pomeni kljub povišanem vnosu beljakovin in "mlečnih" sladkorjev, ostajam v ketozi. Top.
Po moji oceni, še enkrat, ne "štejem kalorij", imam dnevno vnos beljakovin med 100 in 150g. Prej pa sem imel med 50 in 70.