Kerga nej..Audi&Bmw

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Pršu cajt, da si omislim avto ''višjega'' cenovnega razreda
wink-1.gif

Izbira se med Audi a6, letnik 05-07. 3.0 je edina možnost, če je pa s-line še zravn pa ne škodi. Karavan NOT!
Bmw, serija 5 od 05-07, 3.0ali 3.5 dizl obadvoje troje.
Barva rečmo da prej srebrn kot črn, da ne bo še en čefurski avto v naših krajih, dela se velik km letno, zatorej dizl, zaradi protetičnega (podaljševalnega) nadomestka pač ni, ker je organ dovoljšen
grims-1.gif

Cena max 18k mogoče še kak evro. Usnje črno...ostalo pa verjetn še kej pozabu.
Izkušnje z preprodajalci k vidm, da vse nekak celjska regija...ideje..

Opcije, pro kontra in vaše ideje.

audi

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3403475&show=1 da ne?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3831012&show=1 da ne ?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3809830&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3702932&show=1 tega gledu, komentiram kasnej...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3845569&show=1 če spusti ne 2 k...

bmw

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3859932&show=1 ka pa vem..
Itd....

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Volvo not like tolk...
Lahk pride buzerirat s čimer kol, sam da je do 18k eu
grims-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
V osnovi sem bmw fan ampak tukaj vzamem brez premisleka audija, ker;

- je še vedno aktualen model
- je manj chefurski
- ima 37x lepšo notranjost od e60 (kar je meni zelo pomembno, ker med vožnjo ne gledam zunanjosti)

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Nekak se strinjam ja, plus da bo mišljeno za family car..5 let tko nekak...
Sam kerga od teh, kdo kej pozna, keri drugi predlogi...

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Kaj boš povedal? Dovolj je par slik in že si ustvariš negativno mnenje ne da bi karkoli vprašal. Notranjost je zelo umazana sploh za tak razred avtomobila, sedeži so kljub opremi osnovni, mislim da so zadnja desna vrata vsaj poškodovana če ne že barvana. Ob prodaji avta za 18800€ bi človek vsaj pričakoval da se poslika opran avto, ne pa da z avta visi blato in tako dalje in naprej.

In še nov tak avto stane blizu 50000€ menim da bi tak avto po petih letih uporabe in 146000 prevoženimi km moral zgledati kot nov če le je lastnik kolikor toliko osveščen in mu ni vseeno kako se ravna avtom. V tem avtomobilu zgleda da se je prevažalo vse od otrok do živali. Jaz bi šel od tega daleč vstran.....

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
V tem avtomobilu zgleda da se je prevažalo vse od otrok do živali.

Avto je pa namenjen čemu? A bi moral imeti posebej prikolico odzadaj za svojega otroka in psa če ju hočem prevažati v avtu? A zaradi tega je avto še samo za na odpad?

Sej to nemoreš da verjameš kaki bedaki se najdejo na tem forumu.
bonk.gif

B81

22. jul 2007
36.961
10.517
113
Qrba ste nasajeni..

On: Avta za 18 k eur pa z 202 k km, ne vem no, čeprav je bmw, pa še veliko km se bo delalo...je pa petka videti na cesti tako, kot da si res vsak lahko kupi(glede na število), a6 pa ne, pa čeprav staneta enako (rabljeni)...

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:

Avto je pa namenjen čemu? A bi moral imeti posebej prikolico odzadaj za svojega otroka in psa če ju hočem prevažati v avtu? A zaradi tega je avto še samo za na odpad?

bonk.gif

Nestrpnež !

A je treba avto za 50.000€ zasvinjati do konca. Če se prevažajo umazane stavri je treba pač zaščititi sedeže in notranjost avta. Ali pa ga vsaj spodobno očistiti, če ga želiš prodati.
Ja tak avto kot je na povezavi je zame vreden točno 0€ in za na odpad z lastnikom vred ker če ne vzdržuje osnovni red v vozilu kaj je šele napravil s tehniko.

Se pač rad vozim v čistih avtih, ti pa se vozi zaradi mene v kurniku če ti je všeč.
Zaradi tega ker imam rad čisto prevozno sredstvo nisem bedak ali?????

Mislim da nisem nikogar žalil s svojim postom ti pa si mene javno brez razloga oklical za bedaka ker mi pač niso všeč umazana in zasvinjana vozila z ceno slabih 20.000€

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Moj glas gre sicer Audiju (ce ze izbiras med tema dvema). Cene so res kar ugodne za avto s toliko konji. To je verjetno tudi zaradi kar visokih cen zavarovanja. Verjetno tudi ves, koliko stane zavarovanje+kasko za avto s toliko konji?
smile-1.gif
Pa recimo kak servis, ce se ti (bognedaj) kaj vecjega pokvari?..

Sicer pa so uzitki za volanom verjetno zagotovljeni
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.066
5.650
113
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
mislim da so zadnja desna vrata vsaj poškodovana če ne že barvana.

Temnjena skupaj z šipo
grin1.gif
Tko da o tem audiju se bi dal res marsikaj povedat kot pravi dobovsek

Nazadnje urejeno:

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
@all ne bit nestrpni
smile-1.gif

Karavan mi nekak ni, čeprov ma zadnje lučke mm;)))
Bmw mi ni zarad tega, ker ga res že skor vsak k ma 5 min ima...tud cenovno so kr visok...
Zavarovanje vem kolk pride ( preveč )
tongue-1.gif

Bognedaj, da multitronic crkne, to me najbol skrbi, ker cena je pa res huh...

Kolk so kej problemi z multitronici letnik avta 04-05, Se splača verjetn takoj nardit mal servisa osnovnga, plus olje v menjalniku (motor ma ketno), kako kej 4*4 pogon na tem vozilu, kaj potrebn gledat...info..?

Še ker predlog ali link za avto..
cheer.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:

bonk.gif

Nestrpnež !

A je treba avto za 50.000€ zasvinjati do konca. Če se prevažajo umazane stavri je treba pač zaščititi sedeže in notranjost avta. Ali pa ga vsaj spodobno očistiti, če ga želiš prodati.
Ja tak avto kot je na povezavi je zame vreden točno 0€ in za na odpad z lastnikom vred ker če ne vzdržuje osnovni red v vozilu kaj je šele napravil s tehniko.

Se pač rad vozim v čistih avtih, ti pa se vozi zaradi mene v kurniku če ti je všeč.
Zaradi tega ker imam rad čisto prevozno sredstvo nisem bedak ali?????

Lol.

Ti si sigurno eden izmed tistih, ki ima v stanovanju vsaj 50 parov copat, da ne bi kdo slučajno stopil noter s čevlji?
grin1.gif

Če ima nekdo 50 jurjev odveč za avto in ga uporablja za to kar je namenjen - prevoz oseb in stvari, ni s tem popolnoma nič narobe. Se pač zaveda, da je to samo pleh in ne svetinja, ki ji je treba postaviti oltar pred domačim hlevčkom. Pač je kupil avto, ga vozil na redne servise in to je to. Tista dva polita otroška sokca in petnajst pasjih dlak itak spraviš ven z enim orenk čiščenjem notranjosti za 100 EUR, ki pri taki vrednosti ne igra nobene vloge. Meni so precej bolj hecni ljudje, ki trikrat na teden skačejo okrog avtomobila s sesalcem, wapom in še kakšno polirno mašino. Če nekdo avto uporablja za to, za kar je namenjen, ne more biti z njim nič narobe. Namerno nihče ne vozi po luknjah ali se zaletava v kandelabre. Edini problem je lahko, če ga je gonil mrzlega, to pa se lahko dogaja tako pri opranih kot neopranih avtomobilih.

Največji hec pa je, kaj vse si uspel razbrati iz parih zelo nekvalitetnih fotografij od katerih se na eni vidi umazan poden pedalom za plin...
zmaga.gif

No, pa to, da je karavan, ki ga je avtor teme izrecno črtal iz seznama potencialnih nakupov..
grin1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Napisal sem, da se na tem forumu najdejo bedaki (in ne ti si bedak ali uporabnik koliko je bedak) če si se pa ti našel med njimi pa to ni moj problem.

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
notranjost mojega avta je vedno čista in kljub temu, da bo kmalu star 10 let, je obrabljen samo volan. določen folk je zelo presenečen nad tem. jaz ne vem, kaj oni delajo s svojimi avti, da jim uspe vse uničit in zasvinjat. jaz že iz principa ne bi kupil zasvinjanega avta, pa naj bo še tolk pocen. ampak fora je v tem, da bi bi jih pa še prodajali za neke bajne vsote vsi taki. je neka znanka sanjala, za kolk bo prodala svojega golfa 4 brez klikme, ki je za povrh zunaj ves v praskah, star pa toliko kot moj, ki mu nič ne fali, ker se pač nisem zaletaval vsepovprek, ko so se pa drugi vame zaleteli, sem pa vsaj vse popravil tako, kot se zagre. podn, res, ne vem kaj je z njim delala, avto zgleda kot da je star 20 let. jaz bi ji dal 500€ kvečjemu, ona bi pa mela najraje 3 čuke.