Ker je tema zaklenjena- Človek vrže psa z viadukta

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
article-1228987-0744FA2B000005DC-724_233x290.jpg

Citat:
If convicted, he faces up to a year in jail.

Toooooooooooo!!!!!!!
cheer.gif

Glede na jesta in ostale ...
Zdaj pa že enačimo živali in ljudi? A nismo ljudje ravno zaradi našega razuma "nad" živalmi in smo boljši od njih? Zakaj torej to nagonsko mučenje še potenciramo s kiji in podobnimi norostmi? Pa še nekaj ... to mučenje med živalmi ne izvira iz zlobe, jeze, ampak iz želje po dokazovanju moči.

Ob takih posnetkih mi je edina tolažba to, da je poleg vseh živali, ki trpijo na tem svetu, še en kup ljudi, ki so v isti situaciji in da je človek že vsa takšna mučenja, ki jih doživljajo živali, že doživel.

Sicer pa se mi zdi skrajno neprimeren tako pristranski argument za zaklep teme "Skratka že 100x predebatirana tema na človek vs. žival". Jasno kaže do subjektivno ignoranco do omenjene teme. Kaj pa, če bomo tokrat pogruntali kaj novega? A ni ravno pro-et-contra namen forumov???

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.103
-8.778
113
Citat:
Ob takih posnetkih mi je edina tolažba to, da je poleg vseh živali, ki trpijo na tem svetu, še en kup ljudi, ki so v isti situaciji in da je človek že vsa takšna mučenja, ki jih doživljajo živali, že doživel.

Si ti normalen??
Ok, zakaj sploh sprašujem, saj je očitno da nisi.
Kakšen retard moraš biti, da se za mučenje živali TOLAŽIŠ Z MUČENJEM LJUDI???
bonk.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Ko sem hotel rešiti muca, sem ven potegnil del mrtvega mucka. Ko sem po nekaj poskusih le prijel še živega, sem videl, da je popolnoma deformiran.

Kako si potem zadevo rešil?
crazy1.gif

Drugače pa ne grem na on-topic te teme, ker bi moje pisanje prehitro prešlo izven meja humanosti, vsaj kar se tiče teh stvari.
Linka pa raje ne odpiram.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.103
-8.778
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Ko sem hotel rešiti muca, sem ven potegnil del mrtvega mucka. Ko sem po nekaj poskusih le prijel še živega, sem videl, da je popolnoma deformiran.

crazy1.gif

Drugače pa ne grem na on-topic te teme, ker bi moje pisanje prehitro prešlo izven meja humanosti, vsaj kar se tiče teh stvari.
Upam da na edini pameten način-da ga je fental do konca. Če ga je pustil da se matra dalje, ni kaj dosti boljši od storilca.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ja to je verjetno edini pravi način kako rešiš ta problem, razen tega da ga še odpelješ do veterinarja, ki pa bo naredil isto - mucka samo mučiš dodatne pol ure z vožnjo.

...verjetno pa ni lahko tega naredit ko te taka živalca gleda v mukah in nebogljeno cvileče mijavka
frown-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
OK, kakšen retard pa moraš biti, da mučenje ljudi nad živalmi opravičuješ z mučenjem med živalmi?

Očitno razmišljava drugačno. Prav tako, kot sem jaz zate nedojemljivi retard, si ti zame ... A si bova zdaj izmenjala argumente?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.103
-8.778
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
OK, kakšen retard pa moraš biti, da mučenje ljudi nad živalmi opravičuješ z mučenjem med živalmi?

Očitno razmišljava drugačno. Prav tako, kot sem jaz zate nedojemljivi retard, si ti zame ... A si bova zdaj izmenjala argumente?
Čakej, mi lahko pokažeš, kje jaz to opravičujem. Link prosim. Bo šlo?

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Meni je bilo najhuje, ko sem pred cca 10 leti ponoči nekaj nesel v smeti.

Iz kontejnerja sem zaslišal mijavkanje.

Odstranjeval sem smeti in končno (bila je tema) prišel do mijavkanja.

Takrat me je prijel bes, kako lahko nekdo to naredi. Če bi dobil tega, ki je na pol umoril nekaj mladičev in jih pohabil, me ne bi zanimale posledice zame. Človeka, ki je to storil bi zapel za avto in ga vlekel en krog po obvoznici.

Kruto z moje strani, ampak nekoga nedolžnega, ki se ne more braniti in v mukah pustiti da umira je pa svoja zgodba.

467716-post_slo.gif

Jaz bi naredil isto !!!

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
In?

Cigani jih imajo po par dni obešene za zadnje tace preden jih pojedo pa nikome ništa.

Kaj delajo šele kitajci.
bonk.gif

Zanimivo, kako se ljudje razburjajo bolj, ko je v igri mučenje živali, kot človeka ali celo več ljudi. Če je človek nemočen, potem je enako bogi, kot žival.

Na splošno tile, ki mučijo živali bi jih moral ustrelit na licu mesta, ker obstajajo cele študije povezav psihopat-umor živali-umor človeka. Počakte, da pride ven.
cheer.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Glej jest, sploh nima smisla, da po nepotrebnem trošiva energijo in se tu nekaj pričkava. Glede tega imava pač različna stališča, sva na različnih bregovih in brez veze kar koli drugega govort.
zmaga.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.103
-8.778
113
O pa ima smisel! Ti mi podtikaš nekaj, česar jaz nisem nikoli izjavil in me hočeš z lažjo enačiti s svojimi idiotizmi

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:

crazy1.gif

Linka pa raje ne odpiram.

Žal ne predobro, ker kljub vsemu ne morem ubiti...

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:

Takrat me je prijel bes, kako lahko nekdo to naredi. Če bi dobil tega, ki je na pol umoril nekaj mladičev in jih pohabil, me ne bi zanimale posledice zame. Človeka, ki je to storil bi zapel za avto in ga vlekel en krog po obvoznici.

Kruto z moje strani, ampak nekoga nedolžnega, ki se ne more braniti in v mukah pustiti da umira je pa svoja zgodba.

467716-post_slo.gif

Jaz bi naredil isto !!!

Vidiš, pa se enkrat strinjava.
zmaga.gif

Žal v žalostni temi.
frown-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:

467716-post_slo.gif

Jaz bi naredil isto !!!

zmaga.gif

Žal v žalostni temi.
frown-1.gif

Isto. Žival je boljša in pametnejša od vsakega človeka. Ljudje smo že zdavnaj dokazali da smo KUR@C od živih bitij. Žival je ostala v raju, mi pa se fakamo 12 ur na dan po šihtih za pofakan papir, ker je treba met mobitele, pa internet pa avtomobile...koji [censored]. Kar ne veš da obstaja ne pogrešaš.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.103
-8.778
113
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:

467716-post_slo.gif

Jaz bi naredil isto !!!

zmaga.gif

Žal v žalostni temi.
frown-1.gif

Isto. Žival je boljša in pametnejša od vsakega človeka. Ljudje smo že zdavnaj dokazali da smo KUR@C od živih bitij. Žival je ostala v raju, mi pa se fakamo 12 ur na dan po šihtih za pofakan papir, ker je treba met mobitele, pa internet pa avtomobile...koji [censored]. Kar ne veš da obstaja ne pogrešaš.
Ti imaš pa zelo čudne preverence o tem, kaj je boljše in pametnejše
hysterical-1.gif

Sicer pa, imaš še vedno vse možnosti, da greš živeti v neokrnjeno naravo-v Afriki in J Ameriki imaš dovolj placa. Raj te čaka, kdaj odideš?
Aja saj res, ne boš šel. Le kaj bi ti brez mobitela, strehe nad glavo, električnih pripomočkov in podonega
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.