Ker je tema zaklenjena- Človek vrže psa z viadukta

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
http://www.dailymail.co.uk/new...rnet-users.html

Pa še se najde kaj o tem človeku.
Prokleta budala
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
grdo so bli okregani in so se pokesali
al jih je pa jest5 homeopatsko ozdravil s pitjem tistga kar ma v podpisu

neki od tega v glavnem nič
če bo kakšna revolucija kmal, znajo bit koristni

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Meni je bilo najhuje, ko sem pred cca 10 leti ponoči nekaj nesel v smeti.

Iz kontejnerja sem zaslišal mijavkanje.

Odstranjeval sem smeti in končno (bila je tema) prišel do mijavkanja.

Ko sem hotel rešiti muca, sem ven potegnil del mrtvega mucka. Ko sem po nekaj poskusih le prijel še živega, sem videl, da je popolnoma deformiran.

Takrat me je prijel bes, kako lahko nekdo to naredi. Če bi dobil tega, ki je na pol umoril nekaj mladičev in jih pohabil, me ne bi zanimale posledice zame. Človeka, ki je to storil bi zapel za avto in ga vlekel en krog po obvoznici.

Kruto z moje strani, ampak nekoga nedolžnega, ki se ne more braniti in v mukah pustiti da umira je pa svoja zgodba.

B81

22. jul 2007
37.735
11.009
113
Verjetno so mogli menjati družbo, sicer pa ne najdem razloga, da bi se tak človek spremenil brez ustrezne terapije (kakršnekoli že).
nerazumljivo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Obstaja ustrezna terapija. Ena so elektrošoki, druga lobotomija. Ne vem pa, če v Sloveniji še kaj od tega izvajamo, se mi pa zdi, da bi bilo nujno potrebno.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Joj že vidim, spet se bo vnela debata ljudje vs. živali......
bonk.gif

Meni osebno še nikol nobena žival nič žalega ni naredila, ljudje z svojimi dejanji (npr. tale retardidranec iz posnetka) pa te kar silijo, da si nasilen do njih........
10.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Obstaja ustrezna terapija. Ena so elektrošoki, druga lobotomija. Ne vem pa, če v Sloveniji še kaj od tega izvajamo, se mi pa zdi, da bi bilo nujno potrebno.

+1

ČLOVEK = ŽIVAL

torej
confused-1.gif

Prej si človek prizna lažje bo živel v sožitju z živaljo in naravo.
nahrung002.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Nekateri ljudje si ne zaslužijo niti zmerljivke "žival"...ker nobena žival drugi živali ne naredi tega, kar so nekateri ljudje možni storiti živali.
frown-1.gif

Dostikrat gledam na Animal Planet Animal police oddaje, kjer rešujejo živali, ki jih lastniki mučijo...zgodbe so pretresljive, ne moreš verjet, kakšne krutosti je človek zmožen...zadnjič npr. sta dva 30-krat s kijem udarila pitbula, ga nato še zaštihala...pes je preživel, je pa izgubil vid na eno oko....preživel pa je samo zaradi svoje moči in telesne strukture...je imel pa oči tako zatečene, da mu tudi z lučko niso mogli posvetit vanje, da bi videli odziv...no psa so potem dali k novemu lastniku in je bil po karakterju pravi pussy...
smile-1.gif

Res ne moreš verjet...
crazy1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.103
-8.778
113
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Nekateri ljudje si ne zaslužijo niti zmerljivke "žival"...ker nobena žival drugi živali ne naredi tega, kar so nekateri ljudje možni storiti živali.
frown-1.gif
Ti živiš v velikih utvarah...

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Mogoče. Ampak še vedno sem mnenja, da žival drugo živali ne bo naklepno, pri zdravi pameti mučila zaradi brezveznega razloga, kot to delajo nekateri ljudje..ali bo branila svoje mladiče, ali jo bo požrla zaradi t.i. prehranjevalne verige, itn. Zato, ker se je [karikiram] pes pokakal v levi kot namesto v desnega pa pri živali sigurno ne bo fasal batin, kot bi se to lahko zgodilo pri človeku. Če me razumeš...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.103
-8.778
113
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Mogoče. Ampak še vedno sem mnenja, da žival drugo živali ne bo naklepno, pri zdravi pameti mučila zaradi brezveznega razloga, kot to delajo nekateri ljudje..ali bo branila svoje mladiče, ali jo bo požrla zaradi t.i. prehranjevalne verige, itn. Zato, ker se je [karikiram] pes pokakal v levi kot namesto v desnega pa pri živali sigurno ne bo fasal batin, kot bi se to lahko zgodilo pri človeku. Če me razumeš...
Kako da ne? Malo se ozri naokoli, poglej kdaj kakšno oddajo itd. Živali se zelo rade izživljajo nad lastno in tujimi vrstami, še posebno plenilci in višje razvite živali.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Ne glede na vse - kar sem do zdaj videla in slišala v zvezi s to temo, sem še vedno mnenja, da se človek huje izživlja nad živaljo kot se ta nad svojo vrsto.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.735
11.009
113
Pa recimo mačke in miši....ampak žival ne razmišlja, človek pa, ne gre enačiti. Zaenkrat smo še vedno razumska bitja, za razliko od živali, čeprav se mi včasih pri nekaterih zdi, da temu ni tako...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.