sam si mal glup! od sranja po tvojem vrtku si prešel do gostiln, cerkve, svinjaka...
glede tega v gostilnah se strinjam s stabo, sam na vrtu pred gostilno me pa ne moti tok!
mene bl motijo v gostilnah mulci stari 3-5 let k kričijo, jokajo, se podijo med mizami, pa kaj naj? a jih nej zastrupim, al kaj? al naj starše mal bl grdo pogledam in jim dam vedit, da me kričeči mulci pač motijo?! In kaj je narobe, če imaš psa za družinskega člana? sej je dost bl normaln kt ti, pa še razmišlja bl kt ti! ve kdaj si žalosten, kdaj si vesel, kdaj te je strah, zna te spravit v dobro voljo, v slabo, zna biti tečen... ti pa drugega ne premoreš, kot tečnarit ostalim na tem svetu!!!
in ja, zame bojo psi vedno družinski člani! sicer pa, kdo si ti, da mi bos govoru, koga imam jest lahko rad, koga ne, in kako ga imam rad?! na živce mi grejo taki, (pomoje si ti tak), ki imajo psa, sam zato da neki bevska pred bajto in da imaš občutek varnosti, oz. ker ga imajo pri sosedih, pa ga imejmo še mi. dejmo ga na 3m ketne, eno uto, en star lonc, blato pod nogami, nobene sence poleti, vode kolikor jo pa deževnica nateče v posodo, pozimi naj led liže,... sej je sam pes, zakaj bi se trudil?! če bi kdaj imel kakšno žival rad, bi videl da ti lahko dost več vrne kot en človek, in ti tud več pomeni!
še zdej nisi povedu, zakaj je tablica zlomljena na tvojem vrtu?! tud nisi dobr razčistil, a imaš ti vrtiček 10x4m, al imaš njivo? na njivi, ne vem zakaj bi te motili?! Kot sm že reku, ista fora je z gozdom, kamor hodiš nabirat gobe!
in klopce v parkih... dost več jih mi sami umažemo, kot pa psi! eni si zavezujejo čevlje na sedišču, drugi sedijo na naslonjalu in imajo noge na sedišču! a oni te pa ne motijo tok, da bi jih zastrupu?
dobra fora je tista, da je utopija, da bi bil rad v cerkvi z ljudmi - kdor tja hodi, že meji na omejenost...!