kdo svinja klopce?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Nič posebnega nisem, zgolj in samo razlikujem žival od človeka. Ti tega nisi zmožen. No, pa saj nisi edini. Med ščenetarji vas kar mrgoli takih...in take, kot si ti ter tebi podobni, bi morali pripeljat za zatožno klop, ter vas zdresirat in pohabit tako, kot to sami počnete z živalmi in do te mere, da bi bli zmožni dihat samo še v inkubatorjih. Pol bi blo treba pa vse vas peljat na razstavo in na ocenjevanje.
Psihopati...

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Ej, sedaj pa si začel ornk pretiravat
bonk.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Nič bolj ne pretiravam, kot samovklicani pasjeljubci.
To so pohabljevalci ne pa pasjeljubci in kot taki sodijo za zapahe...
Ko bodo enkrat delali na tem, da bodo pasji vrsti počasi vračali naravno dostojanstvo, jih z dejanji približevali naravi...potem pa bodo pasjeljubci...

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Veš kaj me zanima....kje pa tvoji konji "serjejo"....v hosti, ki verjetno ni tvoja, ali pač?
Namreč v naši hosti btw "ni moja" se tudi sprehajajo "konjeljubci" in njihove "da nebo pomote" lepe živali poserjejo vse potke, ker pač po dračju in vejah nemorejo hodit....pa me ne moti kaj preveč, razen če se moj "kuža" ne zakadi direkt v kadečo maso...ampak hvala bogu je na povodcu in lahko to preprečim...Kljub vsemu pa, si upaš trditi da ne serjejo???

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
in BTW...tudi konji niso za v ogrado..tudi oni si zaslužijo naraven prostor....ali pač pri tebi to malo "dvoumno"

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
sam lej stardec, vsi smo ti dali prov v delu, kjer govoriš o pohabljenih živalih - laboratorijskih pseh. Zdej nehi v vsakem postu nabijat, kako imamo pse za na razstave in za hvalo, ker kolikor jest razumem ostale, imajo vsi normalne pse, in jih imajo, za to, ker imajo pač radi živali, in ne za to, da se hvalijo z njimi in jih razkazujejo. Tud prov sm ti dal, ko si reku da pes ne paše v gostilne, mesto, ulice. Ampak ti še kar nabijaš o tem.

UREDU, RAZUMEMO TE! TUKAJ SE STRINJAMO STABO.

Če si pozabu zakaj se sploh kregamo. Zaradi tvojih piškotkov, k jih tok rad potikaš, tistim, k hodijo na tvoj vrtiček solatko gnojit. In tuki ti mi govorimo, da kljub vsemu moreš imeti neko razumevanje do živali!

In tvoja dresura. A ti mulca nisi navadu, da je treba iz krožnika jest? Da dobi kolo, ko bo pomagal doma mami stanovanje pospravit? Da bo dobi PC, če bo domov prinesel dobro oceno? Jest vidim tukaj veliko podobnosti s tem, kar si pisal za dresuro psov. Pust ti mulca da bo rastel sam, samostojno, po naravni poti?! Me zanima kakšen freak bo pri 20 letih! Vidiš tud ti pohabljaš živali - ljudi. In ne se imet za neko nadraso, in oh in sploh več, kot ostali živalski svet, ker si tudi ti narejnen iz mesa in krvi, tko kot ostale živali!
rolleyes-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
in BTW...tudi konji niso za v ogrado..tudi oni si zaslužijo naraven prostor....ali pač pri tebi to malo "dvoumno"
Jaz se za razliko od ščenetarjev ne izdajam za pasjeljubca, živaloljubca. Pes ali konj NI moj družinski član, kot to trdite, da imate nekateri itd...Moji družinski člani, ne lajajo in ne rezgetajo. Jaz se zavedam, da sem z ogrado (čeprav prostorno) omejil gibanje živali, vendar to delam kar se da najmanj "pohabljevalsko". Redko kateri konj ali pes ima tolko prostora kot moj.
In s takimi dejanji jaz živali vračam živalsko dostojanstvo. Jaz žival osvobajam. Ne tako kot ščenetarji, ki svojo žival omejujejo in počlovečujejo, ter jih spreminjajo v robote.
In brez skrbi, strdec je zakupil kar nekaj hoste, (10 hektarov) tisto, ki pa jo nisem kupil, sem se pa z lastnikom dogovoril, če lahko svoje konje sprehajam po njegovi zemlji.
Malo kateri ščenetar vpraša lastnika če lahko svojga psa sprehaja po njegovi parceli. Če kdo vpraša in če lastnik soglaša, ni problema...

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
In tvoja dresura. A ti mulca nisi navadu, da je treba iz krožnika jest? Da dobi kolo, ko bo pomagal doma mami stanovanje pospravit? Da bo dobi PC, če bo domov prinesel dobro oceno? Jest vidim tukaj veliko podobnosti s tem, kar si pisal za dresuro psov. Pust ti mulca da bo rastel sam, samostojno, po naravni poti?! Me zanima kakšen freak bo pri 20 letih! Vidiš tud ti pohabljaš živali - ljudi. In ne se imet za neko nadraso, in oh in sploh več, kot ostali živalski svet, ker si tudi ti narejnen iz mesa in krvi, tko kot ostale živali!
Evo, pa smo spet na začetku. Spet ne veš, da je nekaj človek in nekaj žival.
Pa saj to je vaš ključern problem, iz živali hočete naredit človečnjaka, al pa živega robota....tukaj mi ne pridemo skupaj.
Zakaj za boga imate žival, če pa nočete, da se obnaša in živi po živalsko? Imejte mašine, robote al pa otroke!
Pravi živaloljubec opazuje živali zgolj in samo v naravi in jih tam tudi pusti!

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
A sedaj bi pa še lastnike psov v zapor metal....ja mater no....
frown-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Samo pohabljevalce psov....kateri so to, sem pa že veliko pisal tukaj. In brez skrbi, dovolj nazorno sem napisal, da se prepoznajo. Zato pa zdaj tolko sikajo.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Bogi stardec... ti ne razumeš, da človek je žival. In kot sem enkrat v tej temi že napisal - najbolj agresivna žival. Edina žival, ki je sposobna ubijati iz užitkov in ne iz potrebe. Edina žival, ki je sposobna ubijati zaradi predsodkov in principov (recimo ti in tvoji čevapčiči).

Nazadnjaški pogled, kot ga imaš ti napram drugim vrstam so belci včasih imeli napram vsem ostalim - so uničili cele civilizacije v Južni Ameriki, spravili ljudi v rezervate v Severni Ameriki, na rob propada pripeljali staroselce v Avstraliji, zasužnjili črnce v Afriki in si podjarmili ljudi v Aziji.

Prav slabo mi rata, ko vidim, da ljudje s pogledom kot ga imaš ti sploh še obstajajo in srečen sem, da jih v moji bližini ni.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Bogi stardec... ti ne razumeš, da človek je žival. In kot sem enkrat v tej temi že napisal - najbolj agresivna žival. Edina žival, ki je sposobna ubijati iz užitkov in ne iz potrebe. Edina žival, ki je sposobna ubijati zaradi predsodkov in principov (recimo ti in tvoji čevapčiči).
Žival, ne ubija iz užitka, zato človek ne more biti žival. In prav ta "žival" ki jo omenjaš, si ti. Ti svojo žival pohabljaš iz čistega užitka. Pohabljati pa je hujše kot ubiti. In ti pohabljaš z izgovorom, da jim to delaš zato, ker jih imaš rad. Sodobno ni kaj... A je možna večja svinjarija?

Nazadnje urejeno:

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
No, pa opiši s čim jaz pohabljam živali. Recimo s čim pohabljam svojo žival.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
A spet od začetka?
Kar začni brat od prve strani dalje! Ni čudno, da ne zastopiš, saj si pasji pohabljevalec/ščenetar, vsega obsojanja vreden. Ko boš pravi živaloljubec boš "svojo"žival opazoval le z daljnogledom, ne pa v svojem stanovanju ali gostilni.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
ampak konji in psi so še vedno v ogradi ...in NE to še vedno ni njihov naravni prostor, kot se rad hvališ...prav tako jih omejuješ....in nisi povedal kje tvoje živali serjejo, dvomim da vedo, do kje imaš zakupljeno gošo...
mimogrede, po hosti kateri jaz hodim s svojim psom ( ne hodim z njim po parku, po mestu, z njim si ne ogledujem izložb in NE puščam ga samega v avtu...itd)no, lastnica te hoste je država, torej moram pisat ministru in ga vprašat če lahko z psom grem v našo hosto
confused-1.gif

Edino z čim se strinjam s tabo je odgovornost do pohabljanja živali - tako fizično, psihično in kvazi umetniško....
>>>Če pa za svojega psa skrbim maximalno in sem ob njem tudi takrat ko me potrebuje (tudi psi potrebujejo človeško bližino-vsaj tisti socializirani) in s svojim psom ne posiljujem drugih ljudi ( temveč oni mene s tem ko rinejo v psa in ga " "buci buci kok si pa ti cortkan, ga dvigujejo - nepravilno za sprednje tace v naročje" in ko jim pokažeš in poveš da ni to prav in da tega ne ti ne pes, ki mimogrede zacvili ne odobravata in ne dovolita - potem pa si najslabši pasjeljubec in nevem kaj IN takšni ljudje so idioti na m2""potem nemoreš posploševat, tako kot sem ti že omeni v prejšnjih postih.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A spet od začetka?
Kar začni brat od prve strani dalje! Ni čudno, da ne zastopiš, saj si pasji pohabljevalec/ščenetar, vsega obsojanja vreden. Ko boš pravi živaloljubec boš "svojo"žival opazoval le z daljnogledom, ne pa v svojem stanovanju ali gostilni.

stupid-1.gif

Preberi še enkrat kaj sem ti napisal. In v kolikor imaš kakšen argument ga napiši, ne pa da imaš izpade kakršne imaš. Tako deluješ kot resno neuravnovešena osebnost...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ok, stardec... poskusimo znova...

MI NE VODIMO PSE V GOSTILNE, MESTA, ULICE, TRGOVINE, KAKRŠNEKOLI UTESNJENE PROSTORE!!!!!

tko da nehi že to pisart, pa spremlej temo!
crazy1.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Težava nastopi že takrat, kadar imaš psa v stanovanju....
wink-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kaj se pa pol oglašaš?
Če pa tvoj pes ne stanuje pri tebi v stanovanju, ker je zmožen živet zunaj, se ne vozi v avtomobilu, ne hodi s tabo na plažo, se ne sprehaja po ulicah med množico ljudmi, betonu, asvaltu ali sosedovem vrtu/njivi, ga ne oblačiš ali voziš drugim ljudem na obisk, ga ne vodiš v gostilne, če ne serje in ne ščije po parkih in povsod tam kjer pogosto hodijo ljudje/otroci ali pridelujejo hrano, pobiraš dreke za njim... Skratka kaj bi mi rad povedal, če pa ti in tvoj pes ne hodita nikjer drugje, kot samo po državni hosti, kjer ga nadlegujejo edino le drugi ljudje in mu govorijo buci buci...pol je s tvojim psom in tabo vse uredu, ali pač....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kar ti beri od začetka, ker tebi nekaj ni jasno. Pri tebi je pes družinski član ne pri meni. In ker pri normalnih ljudeh družinski člani ne lajajo, lahko zaključimo le nekaj. Al si pohabljen/nenormalen ti al pa tvoj pes. Druge ni. Nekdo od vaju, ne ve kateri vrsti pripada.