Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
...svinje pasjeljubske, oziroma njihovi ščetinasti prenašalci parazitov!
Večkrat sem na sprehodu čez Rožnik opazil, da se je razpasla navada, da pasjeljubci svoje cucke posadijo na klopice. Večinmoa se sami niti ne vsedejo. Tako je večina klopic totalno blatnih od pasjih tac. Fino, kam naj se pa jaz vsedem?!?
Sedaj bom tudi jaz na spehodu lepo prehodil vse klopce na poti, morda še kakšno poščijem, da bo zadovoljstvo popolno!
Ob vsej populaciji homo sapiensov, ki po klopcah pleše, zliva pijačo, spušča spermo, kozla, sedi na naslonjalu in "noge počiva" na sedalnem delu ali pa klopce kar uničuje ter v veliki meri v bližnjem grmovju tudi ščije in serje (ter svojega dreka seveda ne pospravi z vrečkami) si ti kot problem zamazanih klopc izpostavil "svinje pasjelubske".
Si ti danes kaj pil /kadil /snifal ali si vedno "malo drugačen"?
Govoril sem o Rožniku, kjer klopce, razen parih redkih izjem nimajo naslonjala. Torej se ne da sedet na naslonjalu. Ta problem odpade.
Mladina ne hodi ponoči v gozd popivat. Ta problem tudi odpade. Klopce so svinjske od pivskih podvigov edino po prvomajski žurki.
Porivači se zadržujejo blizu ceste, ker se jim ne ljubi preveč hodit preden porivajo. So pa ti tudi moteči, ker za njimi ostajajo kupi kondomov in robčkov. Poleg pa še kakšna plastična flaša...
Še nikoli nisem na Rožniku stopil na človeški drek. Pasjih je nešteto, sredi potke, sredi ceste, ob klopci...
Si ti priden pasjeljubec ali si se razburil, ker si se prepoznal v gornjem opisu?