Kdo je to zamoču?

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Ti a ni tale z avtom pa že malo huda ? Včasih smo dobivali mopede, kolesa in podobne stvari ampak avto je pa
confused-1.gif

Kar se pa Golfov s čudnimi napisi na riti tiče sem pa včeraj na AC priti Ljubljani videl enega z napisom KUBELWAGEN
hysterical-1.gif

Kübelwagen je legenda in Golf je s to nalepko pridobil na terenskih zmogljivostih!
smile-1.gif

http://en.wikipedia.org/wiki/K%C3%BCbelwagen

LP,

Milan

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik blazko pravi:Tam namreč pišem, da Astre brez airbagov in ABS-a ni mogoče dobiti. Problem je edino v temu, da se je oglaševana cena nanašala na ta "fantomski" avto.

B.
Če je tole res, je potem zelo zrelo za kakšno inšpekcijo.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Ti a ni tale z avtom pa že malo huda ? Včasih smo dobivali mopede, kolesa in podobne stvari ampak avto je pa
confused-1.gif

Kar se pa Golfov s čudnimi napisi na riti tiče sem pa včeraj na AC priti Ljubljani videl enega z napisom KUBELWAGEN
hysterical-1.gif

Kübelwagen je legenda in Golf je s to nalepko pridobil na terenskih zmogljivostih!
smile-1.gif

http://en.wikipedia.org/wiki/K%C3%BCbelwagen

LP,

Milan
Dobro vem kaj je bil Kubelwagen. če bi pa lahko dobil v trajno posest Schwimwagen bi bil pa glavni car. Ker pa teh kapelc ni več na razpolago to lahko samo sanjam.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.212
1.384
113
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Tale tvoj "kolega" te malo....eaeaea ( nateguje). Vsak novi avto mora imeti ABS in vsaj 2xAirbaga. Ta sklep je bil sprejet leta 2007.

Močno dvomim. In fino bi bilo, če bi sploh prebral moj post.

Tam namreč pišem, da Astre brez airbagov in ABS-a ni mogoče dobiti. Problem je edino v temu, da se je oglaševana cena nanašala na ta "fantomski" avto.

B.

Se da kje videt ta oglas ?

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
confused-1.gif

hysterical-1.gif

Ti si še dobr, od prjatla fotr (trenutna starost cca. 55let) je dobu od botra ki je bil njegov sosed pokvarjeno uro, ter mu rekel "Men ne gre, morda boš ti imel več sreče"

Ko je šel pa od sošolca fotr k birmi(cca 70 let) ga je pa botr peljal en krog z motorjem, ter mu za tisti dan dal ročno uro.
Da se razumemo, da jo je moral zvečer vrniti.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Dvomim. Oglasna kampanja je potekala enkrat v začetku leta (to ni bila akcija "24 ur").

edit: sem našel še enega

B.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sam tale vas pa namoč kukr ste dolgi in široki.

na ježci ni blo nobene maše z uranom. je župnik sam odpuistke pobiral od vseh, k so volili leve.

pa baje so demokracijo pokopal.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.212
1.384
113
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Dvomim. Oglasna kampanja je potekala enkrat v začetku leta (to ni bila akcija "24 ur").

edit: sem našel še enega

B.

Piše da cena velja za petvratno 1.4 astro z opremo essentio. Kaj pa je v tej opremi pa bo treba pri oplu pogledat...