Kdo je to zamoču?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
en tip je imel na novi M5 nalepljeno 520i
hysterical-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Fantje, to ni bla želja kupca, da karkol napopajo gor. Človek je pač kupu NOV avto z bencinskim motorjem 1.6 in še opazu ni, da ima zadaj napisano TDI. Človek je potem klical neko drugo trgovsko hišo in menda na teh golfih tudi Golf ne sme pisat. Pač prazna havba brez napisov.
Kot kaže je Slak prodal Golfa, ki je bil nekje razbit, pol je pa samo havbo od enga druzga golfa zamenjal. Saj znanec bo šel nazaj na zbego, da bo slišal Slakovo plat zgodbe. Slak je po telefonu reku, da se to večkrat zgodi, da imajo Volksvagni na havbah napačne oznake.
Jaz dvomim, da so pri Volksvagnu res taki šalabajzarji ,čeprav je res da je to Volksvagen. Pa vendar...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
KIA gre v nedeljo k birmancu. Je že v garaži. Registrirana. Upam, da bo birmanec zadovoljen.
Ne boš verjel ,ampak KIA je dober avto za ta denar. Pa ne samo dober, najboljši za ta denar. Sem mel zdaj priliko primerjat s tem golfom. Res ne vem, kaj ljudje vidijo na teh Golfih. Drago pa malo avta za ta denar.
Pustmo zdej Kio. Zdaj mamo Golfa in Avtohišo Slak v zobeh.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
teb pa ni treba dvakrat rečt da nekoga obtožiš goljufije. pr teh letih, pa tko zaletav, na cesti tut tak?
btw, če so golfa packal polet, je možnosti za šlamparijo več, ker proizvodnjo zarad dopustov štukajo z vajenci in "študenti"

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
A pol misliš, da so to že v Nemčiji pri Volksvagnu vajenci zajebal?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Sem kar. Belo, kot ste tle rekli. Je res lepa. Še dobro da nisem Golfa.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ta še naslednjih 50 elt ne bo kupil več od modelčka in kantice kurilca za svojo dvojko.

slak je pa pravi ded. lahko pa da se je pokvaril zaradi okolja.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
jah, dodatna oprema. nekomu to pač več pomeni kot recimo 8x airbag.
Saj ti si lahko naročiš avto povsem po tvojem okusu samo boš moral malo počakat.

lp

Torej, če smo že pri tem, je potem možno kupit nov avto recimo brez ABS, ESP in airbagov?

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Ne ne, čist resno me zanima. Recimo, če je to deklarirano kot "opremo", bi morala bit opcija, da se je odpoveš in, recimo, tudi prišparaš pri nakupu?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Ne.

Kolega je letos kupoval nov avto in je trznil na oglas za Astro, cena: 12k €. V salonu so mu dejali, da je to cena brez ac, airbagov, abs-a. Vztrajal je (verjetno bolj iz principa, kot zares), da tega ne rabi in bi on vseeno vzel avto za oglaševano ceno.

Odgovor je bil nekako v stilu: "Veste, takšnega avtomobila sploh ni mogoče naročiti. S to ceno samo privabimo kupce v salon."

Potem je vzel Megana.

B.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik BohVar_alias_BOHL pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Sem kar. Belo, kot ste tle rekli. Je res lepa. Še dobro da nisem Golfa.

Lažnivc, lažnivi!
bonk.gif
Kje je v nedeljo 28.9.2008 (oz.27.9.2008) kakšna birma?
evil.gif

Kr priznej, da si jo sebi kupil!
Mislim da je ravno pri nas birma to nedeljo. mi je en kolega reku, pa sm tud komaj verjel, sm mislu da je to vedno spomladi, pa tud da birmanci še nimajo izpitov a avto..
Stardec, da nisva soseda?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Kaj neveš, da se čedalje manj mladih vozi že brez izpita... Očitno od Stardeca birmanec noče zaostajati,Stardec pa noče biti slab boter
evil.gif
.

@Stardec. Meni osebno je ProCeed tud lep avto. Res je, da je VW avto boljši, ampak vse to se nekako spreminja. No, nerečem, da je slab avto, ampak se mi zdi, da imaš lahko pri novem avtu VAG grupe smolo in se ti kvari, lahko pa kupiš eno Kio, pa ti dela xy let...
Kakorkoli, daj, obvesti nas, kako se je izteklo pri Slaku...
Aja, pa še tole: Nekdo ti je že povedal, da se lahko na vijakih preveri, kaj pa kako je. Načeloma morjo bit ti vijaki pobarvani s prvo barvo čez, ki se takoj odlušči, če se odšraufa vijak. Preveri, kaki so ti vijaki
wink-1.gif

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Fantki, sploh ne poznate Golfa in nove modele:
T urbo
D irect
I njection

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Ne.

Kolega je letos kupoval nov avto in je trznil na oglas za Astro, cena: 12k €. V salonu so mu dejali, da je to cena brez ac, airbagov, abs-a. Vztrajal je (verjetno bolj iz principa, kot zares), da tega ne rabi in bi on vseeno vzel avto za oglaševano ceno.

Odgovor je bil nekako v stilu: "Veste, takšnega avtomobila sploh ni mogoče naročiti. S to ceno samo privabimo kupce v salon."

Potem je vzel Megana.

B.

Tale tvoj "kolega" te malo....eaeaea ( nateguje). Vsak novi avto mora imeti ABS in vsaj 2xAirbaga. Ta sklep je bil sprejet leta 2007.
p.s. nova Astra pa brez ABS-a in AB.....ta je pa bosa!
hysterical-1.gif