Citat:
Uporabnik Floki pravi:
X tebi res ni jasno da ne gre zato koliko on zasluži ampak zato da govori neumnosti ki jih pač gledalci, ki o tem ne vedo nič vzamejo za resnico. Kot je slvn napisal Jerry Springer je tudi bogat in ga gleda veliko ljudi ampak njegova oddaja je ravno na stopnji potrčeve (še malo nižje)
Nima veze na kaki ravni je!! Seveda gre zato kok kdo zasluži! Ja zakaj pa hodi v sluzbo?! Za hobi al za denar?!
Jebeš al je oddaja polna al nepolna informacij, pa če not salte dela al pa razlaga centrifugalni pospešek.
Jerry je na ravni potrča. Kul, samo ded je bolj gledan kot pa sama Oprah.
Glev čisto vseeno je, al prodajaš novo zravilo za aids al pa gnile japke, šteje samo to kok bos zasluzil,
in če zaslužiš z japkami več, boš prodajal japke, ker od kvalitete "jaz prodajam zdravilo" nemoreš živet,
od "jaz prodajam japke in mastno sluzim" pa lahko živiš.
jebeš kvalieto, jebeš informacije in dobro ime. zasluži več kot marsikdo v hiši in to je glavno.
Nema veze kaj prodajaš in koliko, vezo ma samo koliko zasluzis.
Cajti "slabega imena" imidža ipd so mimo, danes je važen denar in prodaja same informacije.
Neglede način, boljsi ko si več bos zasluzil.
Pa zarad mene če potrč v odaji enega prseka okol uhe al pa ne, če je zato dobil 10 jurjev,
je naredil prav. Če sta pametna si bota za kolisami talala 50:50, folk naj si misli kaj če,
ona 2 sta pa v sekundi zasluzla več kot ena delavka v desetih mesecih.