Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Ne gre se za to kdo je bolsi, kdo slabsi. Potrc je slab.
Pa ce bi ze primerjal z Mariom. Vsekakor je Mario bolsi. Ima vsaj smisel za vodenje oddaje. Potrc ga pac nima. Potrc bi bil verjetno uspesnejsi v kaksni gostilniski debati. Ceprav kolikor vem, je precej majhen in s takim pristopom verjetno ne bi dolgo aktivno sodeloval
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zakaj bi tu potrča hotel ti mlatit?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Slak mi ni tak zoprn, ker razumem, da ima težko delo, ko mora krotit 8 politikov, 5 ljudi iz ulice in 6 strokovnjakov. Potrč pa ne folga enega samega gosta.
Kateri tv voditelj pa je tebi dober? Mario? Katerega rad gledaš?
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Slak mi ni tak zoprn, ker razumem, da ima težko delo, ko mora krotit 8 politikov, 5 ljudi iz ulice in 6 strokovnjakov. Potrč pa ne folga enega samega gosta.
Mario je proti Potrču pravi genijalec (pa ga ne prenesem).
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Ja, sej zato pa že več kot 13 let ni mignil riti z tiste negledane in pretečne oddaje za abrahamovce brez vsakega okusa.
Boma vidla recimo čez 5 let kje bo galunko, kje pa potrč, pa mi boš ti povedal na kateri poziciji bi bil raje.
OFF:
bi se še dalje barantal in pogajal "ko je jaæi" ampak mam poslovilno čago čez eno uro.
Pičim pod tuš.
Dio.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Torej, iz stališča kapitalske logike (višja gledanost --> višji donos) sta Potrč in Slak odlična voditelja. Me pa zanima, če bi se lotili demografskega razreza gledalcev teh oddaj, koliko intelektualcev bi bilo med njimi. Po moje bore malo. Ker ta dva vodita oddaje za rajo. Saj veš, "kruha in iger."
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Ja, sej zato pa že več kot 13 let ni mignil riti z tiste negledane in pretečne oddaje za abrahamovce brez vsakega okusa.
Boma vidla recimo čez 5 let kje bo galunko, kje pa potrč, pa mi boš ti povedal na kateri poziciji bi bil raje.
OFF:
bi se še dalje barantal in pogajal "ko je jaæi" ampak mam poslovilno čago čez eno uro.
Pičim pod tuš.
Dio.
Ahahaha, proti Potrču nič nimaš, a Mario pa je brez okusa
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
In kaj si izvedel iz tega prispevka? Mnenje ne ravno intelegentnega voditelja. Kaksen smisel je bilo imeti na njegovi desni se nekoga, ki zadevo pozna mnogo bolje?