Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Kaj boš govoril, i30 je popolnoma na nivoju Golfa, če ne celo boljši.
Citat:
Uporabnik igi pravi:
že ko vrata zapreš s tistim plehkim zvokom vidiš, da to ni to.
za tak dnar ne dobišniti novega i30CW, niti ceeda SW......noben od njuju se še ne prodaja.Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Za tak denar dobiš novega i30 CW ali Ceeda SW in imaš nov boljši avto z (kar je najpomembneje) 5 ali 7 leti garancije!
Citat:
Tudi za ceno bi se težko reklo, da je zanimiva...
Citat:
Je dizel 1.6 TDI
15.000 ni zanimiva cena?
novi takšen 21.000?
trenutno najcenejši novi na netu 19.000
potem pa res ne vem kaj je prava cena.
Da ga komu v hrbet vržem?
Pa računaj, da Golf dobi naslednika konec leta (vsaj zdi se mi)... Torej je dejansko model na odhodu...Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Kaj boš govoril, i30 je popolnoma na nivoju Golfa, če ne celo boljši.
nisem pristaš golfa, me je pa vožnja z novim pozitivno presenetila. i30 ne poznam, zato sem omenil i20, ki me je razočaral napram konkurenci!
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
No saj,nuje ni nobene,edino malo sem se ga naveličal,pa bi nekaj drugega...
Še kakšno mnenje?
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
uf, ja, sploh so posrečeni modeli, ko avta v zivo ne vidijo pa nižajo ceno za 30% že po telefonu..nekako bi še razumel ,če človek prodaja "clia" ki je istih na avtonetu 50+, ampak da ti gre pa en zbijat ceno nevidenega avta ki se prodaja eden ali dva na netu...je pa višek. kr dol fuknem. še prej pa mu rečem da nisem cigan in nimam finančnih problemov.
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
uf, ja, sploh so posrečeni modeli, ko avta v zivo ne vidijo pa nižajo ceno za 30% že po telefonu..nekako bi še razumel ,če človek prodaja "clia" ki je istih na avtonetu 50+, ampak da ti gre pa en zbijat ceno nevidenega avta ki se prodaja eden ali dva na netu...je pa višek. kr dol fuknem. še prej pa mu rečem da nisem cigan in nimam finančnih problemov.
lej če kekec prodaja avto , ki je nov recimo 22K€ in mu drži ceno leto dni staremu 19K€, itak da da ga boš vprašal preden greš gledat, a se boš vozil 100km zato , da ti tip reče da ti spusti za 100€ max.
Opazujem 1 avto .......ceno so naenkrat spustil za kar nekaj tisoč € ....z avtom ni bilo nič narobe le začetna cena je bila previsoka, trenutno je cca Eurotax+5%(prej +25%)..........pa se ne proda, torej je velika verjetnost da bo še nižal, al pa g an ebo prodal .oz. g alahko proda dilerju za Etax-20%
Odvisno kaj imaš za osnovo. Če je cena po ceniku, potem okrog 35% dol (vsaj). Saj se sedaj pri novih dobijo nenormalni popusti...Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ha? ja kolk pa je po tvoje vreden 1 leto star avto ? 50% cene novega??? al wtf je to?