Kavbojke, casual hlače - kje?

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
srce-1.gif
Očitno maš tud ti enake probleme, kot predstavniki manj lepega spola. Predlagam da gremo vsi "ogroženi" enkrat v napad nad BTC in CityPark, da najdemo hlače zase. Moram mal pogledat, če rabim hlače za prihodnje mesece. Upam, da bo do jeseni tud kaj žameta v trgovinah za naslednjo sezono, bom namreč rabil ene navadne črne žametne hlače.

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Glede na to kaksne primerke zadnje case videvam v ljubljani, bi priporocal kar induplati jarse...
bonk.gif

Ker meni se zdi ze bizarno, da moram zadnje leto kupovati cunje velikosti S (!) pa imam nekaj cez 175cm. Teza konstantna od srednje sole..

Pri 189cm mam čist zdravo težo, sam kaj ko šport naredi svoje. Nisem tak kot ta mularija, noge kot bi jih na zobotrebce nasadu
evil.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
sem mislo, da mam samo jaz meča kot amir karič, meni so tudi večina straight cut hlač tesnih okol nog, memu mater
smile-1.gif
sem pa zadnje wrangler naročil z asosa, pa sem jih vzel s paketa pa obleko, kot vlito, medtem ko pri nas kupljeno morem večinoma dat še krajšat.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
ksz

Nekaj časa nazaj je bilo govora tudi o (tujih) spletnih trgovinah... Jaz sem z next.co.uk zelo zadovoljen. Sem se izmeril in naročil po merah iz tabele, hlače so pasale kot ulite.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Kwa je za mano prišlo? Matr a jaz šivarim in krojim in si zmišljujem take kroje k ne vem komu sploh na rit sedejo? Jaz sploh ne vem več kolk mam številko hlač, ker to kar zdaj označujejo, ne vem no, cifre kot da so z afrike, stari. Včas je bilo 36, 38, 40...ali pa S, M, L.... zdaj pa kar nekej????
confused-1.gif

In NE nisem za to, da se ti udeležiš pomerjanja.

crazy1.gif
majč

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
A nisva mela enkrat midva en debato o nabavljanju moških hlač
grims-1.gif

Kaj pa če ti na pomerjanju svetujem kake dobre hlače za na tvojo ta zadno
wink-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Nisem probala. Meni jih naredi po meri šivilja. Pa sej kavbojk ni težko dobit, sem rekla navadne klasične hlače.

majč

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
jaz sem se lani konec poletja odpravil na misijo nakupa hlač. mission imposible. hlače delajo po današnjih merah mladine: 60 kg pri 180cm
bonk.gif
ko sem obrnil vse trgovine, sem šel v avstrijo in v trenutku našel primerne hlače v esprit in soliver. da sploh ne omenim da tam v soliverju dejansko prodajajo jeans, pri nas pa plavi papir. letos bom preskočil naše trgovine in rajši direkt v sajersberg

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
jaz sem se lani konec poletja odpravil na misijo nakupa hlač. mission imposible. hlače delajo po današnjih merah mladine: 60 kg pri 180cm
bonk.gif
ko sem obrnil vse trgovine, sem šel v avstrijo in v trenutku našel primerne hlače v esprit in soliver. da sploh ne omenim da tam v soliverju dejansko prodajajo jeans, pri nas pa plavi papir. letos bom preskočil naše trgovine in rajši direkt v sajersberg

Me veseli, da nisem edini s tem problemom. Dejansko je za moške s 180cm in 60kg.
bonk.gif
Razumem, da bi se zredil in ne bi mogel v pasu gumbov zapet..., ampak že čez stegna je problem dat. Svašta. Mogoče se pa staramo, pa je taka moda zdaj. Imeti čist oprijete hlače, da ne moreš niti počepnit.

Tud jaz gruntam, da bi šel čez mejo in združil s kakšnim izletom.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Vedno najdem dobre kavbojke Hilfiger in Boss (trenutno -50% določeni modeli, koliko sem gledal prešnji teden v Europarku v MB)