Kavbojke, casual hlače - kje?

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Jaz sem zadnjič ene normalne našo v Charles Vogele v Qlandiji v Mariboru, majo kar nekaj različnih modelov, zgledajo ok (menda? Jaz nisem za modo najbolj), cena pa tudi OK, nekih 40€. Pristajajo normalno na moški postavi. V h&m, New Yorker itd pa jaz ne dobim enih hlač, ki bi se normalno prilegale v pasu, bedrah in riti. 100€ pa ne dam za kavbojke, rajši v gatah okoli hodim :D

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
V Peek&Cloppenburg sem jih kupil znižane iz 120 na 40 €, tam do 60€ jih je bilo polno znižanih od Tommya, Diesela, Pepe Jeans. Razlika med nekimi C&A kavbojkami in temi je precejšnja, tako v udobju kot izgledu. Poiskati moraš regular fit, ki je lepo širok, slim ali skinny fit pusti lepo paličnjakom
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Se je že kaj spremenilo ali še vedno Oliver in Tom Tailor? V katerokoli trgovino prideš sam slim fit, na žalost pa imam moško (normalno) postavo.
hysterical-1.gif
Kupovanje hlač je ratala prava muka.
V tom tailorju najdem celo kavbojke, ki jih še nekako namontiram nase (torej regular modeli na vseh pozicijah), edino pri mečih moram zmeraj nekaj vleči, tukaj ni rešitve. Ampak srajce, to je pa veselica. XL obvezno (drugače imam T-shirt običajno M), pa nikar preveč rok dvigat, da se ne raztrga.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.178
113
Kavbokke kupit je projekt. Jaz sem zadnjič preizkusil pol citypark-a kavbojk. Na koncu so edino g-star sedle tako kot treba. Samo je pa cena 120+.
Samo vse ostalo je pa za neke metro pedre zgleda. Neki ozke oprijete.. hlače. Zgleda ne znajo narest cunj za normalne ljudi

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ja srajce/sakoji pa je čisto druga zgodba, tega pa mi ni jasno progruntat. Ali je v ramenah preozko, ali pa je okoli bokov "kot žakl".

Očitno bo treba začet h krojačem hodit :/

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Predvidevam, da imaš Roman model? Se moraš oglasiti pri njih, da vzamejo mere, ali se lahko sam izmeriš, pošlješ in naredijo? Cena dostave?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Nimam nobenga modela:)
Jst sem sel tam v enih svojih starih kavbojkah, pa rekel, da zelim nek tak kroj, pa izbral material. Obisk sem izkoristil potem se za izlet po tistih koncih;)
Postnina pa hmm, cca 5€, pac kolk je teza.
Imam tudi njihove kratke hlace.

Jst bi ti bolj priporocal obisk, ker si lazje izberes material, pa se kej poves, ce imas kake zelje. Pa oni te bodo bolj prov zmerli.

Delajo tudi motoristične hlače z zaščito.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Očitno bo treba začet h krojačem hodit :/

http://www.kavbojke.si/

Jaz imam tudi njihove. Enkrat sem se oglasil, da so me zmerili, sedaj naročam preko maila. Delajo mi tudi kratke in bermuda kavbojke. Tudi jaz zadovoljen 100/uro. Aja, še cena, nazadnje 45€ in dostava preko pošte 4,5€

Jst njihove gonim. Zadovoljen 100/uro!!

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Heh.. kavbojke, ja... Za mojo postavo (visok in malo sirsi) je jeba najti kaj primernega. Ce ze najdem cifro, ki mi gre okoli pasu, pa zmanjka pri hlacnicah - sem potem tak, kot bi stal pol ure v vodi :D
No, ker je kdaj pa kdaj fino pogledat po "domacem okolisu", sem sel kar k sosedu in sem ultra zadovoljen. Cifra ok, dolge tudi ravno prav. https://www.leny.eu/