Kavbojke, casual hlače - kje?

B81

22. jul 2007
37.010
10.539
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Predrago.
smile-1.gif
130+ EUR so kakor sem videl.

Ja, prek e-baja pa rečmo 70 € s poštnino iz UK...pa nizki pas, pa to...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Sam kupujem v S.Oliverju, imajo ravno tisto kar rabim, T.Tailor ima za moj okus prepogosto preveč čudne modele, se pa vseeno najde.

Je pa treba kupovati pravi čas, kot sem zvedel od prodajalk iz različnih trgovin, se poletna roba pripelje nekje aprila, torej zdajle imaš že nekje od decembra dalje na voljo samo slabše cifre in modele. Zato jaz razprodaj praktično ne šmirglam, ker takrat zame praktično nič nimajo.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ksz

Jaz sem kupil 3 hlače v C&A. Cena med 20 in 25€ za komad.

Se je pa pri enih pojavila težava. Ob prvem pranju mi je etiketa na zadnji strani hlač spustila barvo tako, da imam sedaj okoli nje in po zadnjem desnem žepu ogromen flek.
frown-1.gif

Danes se grem zmenit za reklamacijo. Na računu piše da reklamacija velja ob predložitvi računa in etikete. Kje za vraga naj dobim etiketo, če sem jo takoj vrgel v smeti
bonk.gif
. Upam, da ne bodo kaj zakomplicirali, saj hlač nisem niti enkrat nosil, edino probal sem jih v trgovini.

Upam, da se ne bo potrebno obrnit na UVP

edit - update:
Reklamacija odobrena, nobenih komplikacij, rešeno v 5 minutah. Ker nimajo teh enakih hlač, sem na njihovo (mislim da darilno) kartico dobil znesek v višini vrednosti hlač.

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj je s temi kroji zadnje čase? V soboto sem probal kakšnih 10 hlač, od katerih je bilo 70% preozkih v stegnih in mečih (v pasu ok) Za kakšne kurje moške noge to delajo kavbojke?
crazy1.gif

Nisem debel..., nimam fuzbalerskih nog..., mam nekaj mišic na nogah oz. očitno ne ustrezam profilu modnih kreatorjev za kurje moške noge.

Katere firme delajo normalne kavbojke, casual hlače Oz. v katero trgovino it pogledat oz. kakšne modele iskat? Verjetno nisem edini, ki sem opazil ta "moderen kroj" zadnje čase.

tnx

EDIT: Aja pa opazil sem, da pol proizvajalcev uporablja nek ultra TRD material za kavbojke in "kavbojke"..., ki pa deluje tudi zelo vroč. Zakaj to? Včasih je bil mehek džins d-šit.

Jaz hlače kupuje v Peek&Cloppeburg.

Ponavadi znamke Pierre Cardin.

gufy

Pripravnik
11. apr 2009
620
18
18
Kavbojke kupovat je tudi meni mučno opravilo. Nazadnje sem pomeril vse, kar mi je bilo vsaj približno všeč, na koncu kupil neke tom tailor, ki so bile v trgovini kot ulite, po dolgem nošenju me kar malo tiščijo čez bedra. se nočjo nič raztegnit
smile-1.gif

je pa kriminal tole: levis 501 je bil nekaj let nazaj normalno širok. sedaj so se pa spomnili, da bo 501 malo ožji po nogah. Očitno bo treba res v C&A in podobne trgovine

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Se je že kaj spremenilo ali še vedno Oliver in Tom Tailor? V katerokoli trgovino prideš sam slim fit, na žalost pa imam moško (normalno) postavo.
hysterical-1.gif
Kupovanje hlač je ratala prava muka.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ne govori. Prek beder komaj dobim, pri pasu pa za ene 10cm "lukna". Če vzamem večjo številko, za "debele", pa so hlače videt kot žakl na meni.

Mislim, da mi kaj drugega, kot lewis 501, ne preostane.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
jaz mam podoben problem, edino da mene čez meča tišijo vsi ravni modeli hlač
crazy1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.085
5.659
113
Zadnjic sel prvic v KIK....po dolgem casu najdu normalne kavbojke iz prve....za 23eur
zmaga.gif

Westie...ebi ga...ko te...
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Vredu modele ima Tommy Hilfiger, tudi slim fit ne ustavijo krvnega obtoka hehe... mehke in udobne. Ampak redne cene 100+ €