Katero zaščitno folijo za display?

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Jst imam na iPhone-u Brando Ultra Clear in se resnično ne vidi, da je gor, sicer se dobi precej cenjše folije, ampak je tale res kvalitetna.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
tiste poceni ki jih dobiš več komadov so sranje, ki drži max 3 tedne potem je pa spraskano tak da brezveze.
na dlančniku sem imel kasneje potem 3m vikuiti. držala eno leto brez sledi (problem nalepit ker je na lepilo)
na tattooju mam zdaj brando. in je nevidna.
da bi bla kaka povečana zrnjavost zaslona ipd je vse en velik bullshit. nalepil sem jo tako da sem nakapljal par kapljic alkohola in potem folijo malo vozil sem in tja da je res u nulo nalepljena in je neopazna

evo brando ultra clear na tattooju

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kaksna pa je na odtip? Gumasta, kot invisible crap?

Me zanima, ce se tud tako eleganto odlepi, ce imas fon skupaj z denarnico, kot IS...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
na otip je tak kot original zaslon. če se prav spomnim :D
če se odlepi skupaj z denarnico nevem, ker ga nimam skupaj z denarnico.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Sam ima invisible shield katera se je lepo nalepila in je super.
Nato sem kupil še dve - pri drugem prodajalcu v slo in ju nikakor nisem mogel tako lepo nalepit kot sebi.
Eno bom reklamirar in sem jo že odlepil dol. Potem sem dal gor eno "poceni" za 6€ z ebaya folijo, ki je meni in uporabniku boljša in bo kar ostala gor. Linka do foilje ne morem dat, ker prodajalec več ne obstaja. Sem pa pri njemu kupil tudi folije za fotič in so res dobre.
Na ebayu sem kupil tudi eno res poceni (1€) folijo za ne touch telefon in pri zelo pogosti uporabi še vedno drži gor in robovi se ne vihajo.

Ko sem svojo invisible shield prilepil bi jo priporočal vsem, ko pa sem nalepil še dve in videl, da za manj obstaja enako dobro ali boljše pa ne priporočam več.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
JAz sem imel še na vsakem s touchscreenom Brando Ultra Clear in je res odlična. Naročil in nalepil sem jo tudi sodelavcu na Omnio II, pa mi čez pol ure prinese telefon nazaj in vprašal kdaj mu bom nalepil folijo
hysterical-1.gif

SawyerX

Pripravnik
28. jan 2010
191
0
16
Pa to ja mora bit tesko perfektno gor zalepit ali pac? Ni to one try only?

Tisti tatoo na sliki zgoraj, ce sploh ima foljo gor, je perfektna.

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Je precej čvrsta, tako da ni tak problem kot pri tistih za enkratno uporabo. Če se ti pa že ponesreči (beri, dobiš kak prahec vmes), jo pa snameš, opereš z vodo in namestiš ponovno. Prahu se najlažje rešiš tako, da vzameš košček tistega belega selotejpa (scotch ali kaj je že) in z njim pobereš vso nesnago dol.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Se dela na tem da ne bo taka "čungalunga" embalaža... Me veseli da si zadovoljen. Če se ti bo folija umazala, ali se bo pod njo nabrala umazanija, jo pa odstrani, umij s toplo vodo in jo nazaj "pripopaj" - pa bo še naprej kot nova...

Nazadnje urejeno:

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
tudi jaz dobil folijo, nalepim danes in porocam kako se bo obnesla v parih dneh.
hvala se enkrat!!!

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Jst imam na iPhone-u Brando Ultra Clear in se resnično ne vidi, da je gor, sicer se dobi precej cenjše folije, ampak je tale res kvalitetna.

Kako se pa potem zmanjša občutljivost zaslona pri iPhonu? Je kaj razlike?

Čakam svojega HTC Desire samo ne vem a bi raje kupil kar usnjeno torbico. Kako to da vi ostali ne uporabljate torbice ampak samo folijo?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:

Kako se pa potem zmanjša občutljivost zaslona pri iPhonu? Je kaj razlike?

Čakam svojega HTC Desire samo ne vem a bi raje kupil kar usnjeno torbico. Kako to da vi ostali ne uporabljate torbice ampak samo folijo?
Za Omnio II ti potrdim da se občutljivost nič ne zmanjša. Zakaj ne torbice? Ker zasede še več prostora v žepu (na pasu mi je p.dersko) in ker ga moraš še vlačit iz torbice da se lahko oglasiš, tako pa je takoj pri roki.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Za Omnio II ti potrdim da se občutljivost nič ne zmanjša. Zakaj ne torbice? Ker zasede še več prostora v žepu (na pasu mi je p.dersko) in ker ga moraš še vlačit iz torbice da se lahko oglasiš, tako pa je takoj pri roki.

A iz zepa pa kar sam skoci?
smile-1.gif
...