Katero zaščitno folijo za display?

AljoshaStardust

Zelenc'
14. feb 2008
23
0
1
Hja, glede enakosti Branda in MF sem napisal že v prejšnjem postu. Obe zaščiti imata precej plusov povsod, samo MF ima vedno 1+ več. Tako da ja, sta si izjemno blizu, ampak MF je pač TOP, Brando pa je kvečjemu SECOND TOP.

Glede slabe in slabo prozorne plastike pa je resno vprašanje, če ti niso prodali ponaredkov? Upam, da te nisem kaj užalil ipd., vendar imam še par starih fonov doma, z MF folijo, nošeni v žepu... ni sledu o kakem vihanju robov. Pa so foni stari tudi 5 let.

Aja, pa če sem že prej uporabil avto primerjavo: Marsikateri je precenjen, vendar če imaš denar, boš vseeno vzel Audi (ali Toyoto ali VW, blabla) in ne kakega Hyundaija, Kie ipd.

Nazadnje urejeno:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Kupil sem original brando preko njihove spletne trgovine, bla je okoli 10 eur. Sem pa sam pomotoma uničil en kot folije.. Ni me prepričala, ker sem jo zlahkoto spraskal s stylusom in s prsti/nohti v mesecu ali dveh.

AljoshaStardust

Zelenc'
14. feb 2008
23
0
1
Ja, to pa ni samo pri Brando, ampak dejansko tud MF lahko z nohtom fino spraskaš. Ampak osebno sm mel na dveh TS SonyE. Na enmu Brando, na drugem MF. No, sedajle sem potegnil iz predala cca. 2 in pol leti starega P1, ki ima od začetka gor MF in je nisem niti enkrat dol potegnil še. Je samo na enem robu milimeter ali dva dolga praska. Pa sem ga precej časa nosil s ključi ipd. Tistega z Brando folijo pa nimam več, ampak ko sem ga prodal, tudi ni bilo vidt da je folija gor.

A ti si imel te folije na ugreznjenem displayu?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ja, na ugreznjenem, tytn 2 se mi zdi. Samo enkrat, za kake 3 mesece.Nem reko, da so ble globoke praske, ampak so ble in to kar nekaj jih je blo.Pa pol sem malo kot "zvil"en kot in ni več lepo pasala gor na zaslon. Pa predvsem ni povsem transparentna bla-že malo zrnasta, ker je dokaj debela plastika v primerjavi s temi ultratankimi, ki jih zaj uporabljam na iphonu.Te pa so kot steklo
smile-1.gif

AljoshaStardust

Zelenc'
14. feb 2008
23
0
1
Hm, zanimivo. Nisem na nobenem telefonu imel kake take izkušnje z MF ali Brando. Sem mislil, da si imel morda display ala iPhone, tam bi še razumel zvite robove. No, pa tudi zrnasta ni bila nobena folija. Sem se kar malce zasekiral, da širim neresnico, zato sem šel še enkrat pogledat mojega P1i, pa je po več kot dveh letih folija skoraj perfektna - razen že omenjene praskice ni nobenih sledov uporabe.

No ja, če se ti je tko to zgodilo, te popolnoma razumem, da ti nekak ne sede več kupovat tovrstne zaščite. Meni se je izjemno obnesla, tako da bom še naprej uporabljal izključno MF. Dokler se mi ne zgodi tvoja situacija
smile-1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
jaz mam 5 mescev brando na tatuju in je že spraskan. ampak ok jaz telefon uporabljam in ga ne gledam. in verjamem, da bi spraskal vse kaj bi dal gor. Ne pazim, da pacam po telefonu samo s čisto roko, nebom med tem ko kaj umazanega in prašnega delal za vsak klic ali sms laufal roke prat in telefon mel v brezprašni torbici ipd...

Dipling

Zelenc'
22. jun 2010
7
0
1
Pozdravljeni.

Kje pa kupujete MF folije?

Tukaj pride 25€ skupaj s poštnino.

Hvala.

Nazadnje urejeno:

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Kolikor se spomnim sem ti odgovoril. Do naše spletne strani prideš, če klikneš spodaj na podpis. Nimamo pa še urejene spletne prodaje, tako da ti bo bolj mal koristila.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
ksz

Ima kdo pameten nasvet, kako se sčisti ta folija, da na njej nebi bilo praha ?
Nekako mi ne uspe sčistiti te folije tako da bi bila brez prahu...

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Prah je kje? Če je na lepljivem delu, vzemi selotejp in ga odstrani.

To je to.

Hvala!

Žal sem zgleda folijo med svojimi poskusi kar precej uničil, Tako da mi ob robih več ne drži vredu. Zgleda da bom moral 2 kupit...
Bom vsaj drugič vedel kako popraviti. 5*

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik schalko pravi:
Če imaš "našo" folijo jo odlepi in umij pod tekočo vodo. Ko bo suha jo prilepi nazaj...

Ne vem od koga je folija. Sem pa jo namakal celo noč. In ni bilo nič boljše. Dragotov nasvet pa je koristil.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
eh, to umivanje je en ku*ac.
sem tudi jaz eno nekoc probal umit pa mi prav tako ni vec prijela po robovih. sicer pa te folije niso vec tako drage, tako da tudi ce jo na pol leta menjas ne bo hudega.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Imam odlične izkušnje z Brando Ultra Clear folijami na različnih telefonih, kakor berem tukaj pa naj bi bile MF folije še boljše. Sedaj iščem čim boljšo zaščito za iPhone 4, vendar moja favorita Brando in MF ne ponujata zaščite za stranice telefona. InvisibleShield ponuja kar želim, vendar ne najdem zgolj stranic (čeprav sem bral da obstajajo), za back in front cover pa se po prebranem na tujih forumih veliko bolj obneseta MF in Brando. Zanima me že kdo pozna folije SGP, kjer se dobi full body zaščito, vendar nevem kakšne so v primerjavi z ostalimi, ali pa če kdo ve kje bi dobil le kvalitno zaščito za stranice (InvisibleShield/SGP/... kar je boljše) v obliki folije (bumper in podobnih zadev ne bi rad gor dajal, če ne bo nujno). Doma že imam StealthGuard front in back cover, ki sem ju dobil po promocijski ceni, zato bi morda najprej preizkusil kar to, v primeru, da mi ne bi odgovarjalo pa bi naročil Brando/MF, še vedno pa potrebujem nekaj za stranice.

EDIT: Najdu sm na eBayu InvisibleShiled samo side protector za cca. 10€, vendar ni ravno poceni pa še upam, da je original, glede na to, da na ZAGG strani ne prodajajo (več) samo stranic.

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Jaz lahko samo rečem, da sem z Brando Ultra Clear zelo zadovoljen, medtem ko mi Invisible shield sploh ni bila všeč in jo za zaslon odsvetujem.