Katero zaščitno folijo za display?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Za Omnio II ti potrdim da se občutljivost nič ne zmanjša. Zakaj ne torbice? Ker zasede še več prostora v žepu (na pasu mi je p.dersko) in ker ga moraš še vlačit iz torbice da se lahko oglasiš, tako pa je takoj pri roki.

A iz zepa pa kar sam skoci?
smile-1.gif
...
To se popolnoma strinjam, samo torbica za pasom...
uf-1.gif
)

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
E fantje in dekleta kaj komplicirate?
napišite schalkotu PM navedite znamko in vam bo poslal za ugodno ceno profi folijo - meni jo je (za Omnio) in ni občutljivost nič slabša ekran pa je zaščiten in za1x krasno drži.
Zato še 1x - probajte pri SCHALKOTU

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
E fantje in dekleta kaj komplicirate?
napišite schalkotu PM navedite znamko in vam bo poslal za ugodno ceno profi folijo - meni jo je (za Omnio) in ni občutljivost nič slabša ekran pa je zaščiten in za1x krasno drži.
Zato še 1x - probajte pri SCHALKOTU

Jaz sem pisal schalkotu že 1 teden nazak in dobil sem odgovor, da bom dobil testno folijo. No, do danes nisem še nič prejel
confused-1.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik Dushan pravi:

Jaz sem pisal schalkotu že 1 teden nazak in dobil sem odgovor, da bom dobil testno folijo. No, do danes nisem še nič prejel
confused-1.gif

A si mogoče pomislil, da nima na zalogi za tvoj model?
Ti ti velenčan pa kar zastonj ne pošlješ - a mu boš vsaj za trud kaj poslal (dustan namreč ne schalko) ?
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Ups Dushan. V poplavi zasebnih sporočil sem te očitno zgrešil. Sicer sem jih že tako več kot šestim poslal, tako da dobiš tudi ti. "Dolžn" sem še enemu za Spico in pa sedaj tebi. Potem pa je konec s to promocijsko akcijo, ki mi je vzela veliko več energije kot sem pričakoval
uf-1.gif

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Evo, sem dobil od tega prodajalca. Folija je čisto tanka in nima čez nobenih dodatnih zaščitnih folij. Odlimaš jo kot nalepko iz osnove in potem nalimaš na telefon.
Ampak nikakor je nisem mogel namestiti brez mehurčkov, pa sem delal čisto po navodilih. Torej nalimaš samo začetek in sproti peglaš s kreditno kartico in hkrati vlečeš stran spodnjo osnovo. Res, da so mehurči majhni, ampak jih sedaj ne dobim več ven.
Če bi mi ratalo brez mehurčkov, bi folija bila res skoraj nevidna.
Mogoče kakšen nasvet, kako to nalimati, da bo res v redu?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Hmm. Pa je folija stabilna al mehka? Drugič pa začni limat folijo od spodaj, nato pa po sredini gor, pa vmes levo/desno glihaš. Glihaj pa s prstom ovitim v tanko tkanino, ker kreditna kartica sproti dela praske, ko nanašaš folijo. lol Ravno za tvoj model telefona je švoh izbira folij in ko sem videl rezultate na ebayu, sem mislo, da če ima kdo take folije, ima ta prodajalec, ki sem ti ga predlagal.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
po kakem tednu uporable lahko tudi jaz napisem besedo ali dve..
folijo sem brez problema nalepil na telefon, le ob strani je bilo na dveh koncih tako, kot da se ni prilepila. no, po pol ure se je samo od sebe uredilo in sedaj je brez kakrsnih koli mehurckov.
vidljivost in na otip je taka, kot pri originalni, ki sem jo dobil zraven telefona.
problem je le v tem, da je folija šalabajzersko dimenzionirana in je okoli in okoli za kaksna 2 milimetra manjsa, kot bi morala biti. prav tako je narobe zdimenzonirano tudi okoli zvocnika, saj ga na levi strani pokriva za kaksnih 2 milimetra, ceprav sem folijo zalepil cisto do levega roba. obenem luknja za zvocnik ni perforirana ampak je od vrhnjega roba odrezana do zvocnika.
all in all sem zadovoljen, sploh za ceno, za katero se prodaja.
aja, telefon pa je htc touch hd.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Folija je mehka, podobna tisti, ki jo dobiš na telefonu, ko ga kupiš. Res pa je, da sem začel limat zgoraj, in preveč tesno, tako, da mi je spodaj zmanjkalo za mm ali dva. No, saj pri naslednjem limanju bom že pametnejši.
Izbira je pa bolj švoh, ja, ker je še dokaj nov model. Naslednjič bo že morje tega, ko bom kupoval
smile-1.gif

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
A je on to prodajo čisto privat ali preko firme?Sam bi namreč rabu za Omnio II,neki iz Slo ne da čakam celo večnost iz tujine in že spraskam telefon.Prav velike izbire pri nas pa ni za ta telefon.Tko če ma kdo naslov firme mi lahko pošlje pod zasebno.Sicer sem mu včeraj poslal meil ampak še ni nobenga odgovora.Če pa kdo ve kje se še dobijo za omenjeni telefon mi pa lahko sporoči.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
V enem tednu sem dobil iz usa http://brando.com/
Sem jo pa dal šele včeraj gor in zaenkrat sem zadovoljen. Za njo sem pa zvedel na alterju, kjer so jo uporabniki hvalili.

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
ksz
Jaz pa nikoli nisem imel folije, ker sem imel torbico. Ampak zdej razmisljam tud o foliji, ker mi n900 v torbici misli da je na prostosti (neustrezna torbica, ne pokriva senzorja svetlobe) bom malo pogledal te folije.

Ce pa ima kdo kako izkusnjo za n900 pa kar na plano z njo
smile-1.gif

Aja, pa 5* za schalkota
smile-1.gif

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Jaz sem čaku skor en mesec za brando folijo.Ne vem a je to normalno,sam kuverta je bla polna napisov Hong Kong.V glavnem,med tem časom sem zamenju telefon in naroču folijo pri schalkotu.Zaenkrat sem zadovoljen in bom verjetno pol spet naroču pri njemu.

AljoshaStardust

Zelenc'
14. feb 2008
23
0
1
Pred več leti sem zaupal JABE in nabavil MARTIN FIELDS. V lastno veselje sem vmes testiral celo morje ostalih kao najboljših folij. Dejstvo ostaja, da je JABE že na začetku predlagala praktično edino možnost - MARTIN FIELDS. Za vsakega, ki želi imeti vrhunsko zaščito, enostavno nameščanje, dolgotrajno uporabnost. Vse ostalo je smešno, ali v najboljšem primeru, zgolj sprejemljivo.

Zaenkrat sem še na vsakem TS fonu opazil ne samo enako odzivnost, pač pa pri prvih primerkih TS (resist.) celo izboljšano odzivnost. Kdor ni preizkusil MF, ne more komentirat SPLJOH
smile-1.gif

Jabe, čakam na tvoje poročanje o tem PROMO primerku.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Jaz še vedno mislim in sem 99% da je martin fields čisto ista kot brando. Trda, "slabo" prozorna(za današnji čas je boga) plastika, ki se oprime zaslona preko statike in zlahka se deformira na kotih al pa jo kje not stisneš, če si malo nerodn tak ko jaz in ostane taka in potem se na tistem mestu ne oprime več zaslona. Precenjena 3mač...

AljoshaStardust

Zelenc'
14. feb 2008
23
0
1
Jp, sem imel nekaj časa tudi Brando. Načeloma sploh ni slaba zadeva. Nekako tako kot primerjat VW in AUDI. Ista mašina, zelo podobna kvaliteta, samo AUDI ima povsod 1+ pred VW (sej ne da je pomembno, sam vozim VW in sem čisto navdušen - tako da ne bo med mobilnimi freaki kak divji pripadnik VWja kaj užaljen
smile-1.gif
... Sicer pa je tako, če igra cena veliko vlogo, potem je Brando sigurno prav super zadeva. Ampak glede na to, da se pogovarjamo o razliki par evrov in da zadeva drži dlje kot ponavadi uporabljamo isti aparat, definitivno ostajam pri MF. Razlika v ceni za moj Desire je 7€ (MF 17, Brando 10, vključujoč poštnino). Sicer sem gorenjc po denarnici, ampak pri manjših zneskih res gledam no1!