Meni bi bilo drugace vseeno, ce bi moj želel tovrsten fitnes. Drva imamo svoja. Ce 100% skrbi, da bodo pripravljena in v peci in da bo v hisi 23 in pec ociscena in pobozana, super... Neka... Brez kretenizmov tipa, saj je vse narejen, ti samo...dodaj poljubno. Jaz se na kavc poknem in ne diram in se naj pac fitnesira, kot mu narekuje peč, sam. Se je potem tudi on odlocil drugace. Sploh ko se pogledas koliko bi eno pa drugo stalo. V mojem primeru, se ve. Mors biti ubrisan za kako drugo alternativo.
Bajta nima dimnika. Trenutno... Ce bi treba ga bo imela, do takrat so drva za imidž pred bajto, vsaj tacas, dokler jih ne oddam.
In pa se... Pri nas v talnem ni nikdar 30 stopinj ali pa tam nekje pri -20. To pac pogledas na TČ, koliko je DV. Z IR termometrom na tleh meriti je narobe, ker tam je se kako stopinjo manj.
Bajta nima dimnika. Trenutno... Ce bi treba ga bo imela, do takrat so drva za imidž pred bajto, vsaj tacas, dokler jih ne oddam.
In pa se... Pri nas v talnem ni nikdar 30 stopinj ali pa tam nekje pri -20. To pac pogledas na TČ, koliko je DV. Z IR termometrom na tleh meriti je narobe, ker tam je se kako stopinjo manj.