Zakaj bi menjala TČ cez 10let?
Ker se mu ne da vec kurit, na primer. Ker ne zmore vec pripravit drv ali sipat peletov. Ker ima dnar. Ker gleda bolj zeleno. Vec je razlogovzakaj pa folk ven meče delujoče kurilnice?
sicer pa je bil point, da mi ni treba čakati niti 10 let. jutri lahko crkne. pa me ne stane omembe vredno. je bilo treba samo 8 let, da se je situacija povsem spremenila. ne pa 20 pa 30 let. a res niti malo ne pomislite, kaka doba je to in kaj pričakujete in verjamete. Pomisli, kje si bil ti 30 let nazaj in se malo sprehodi po spominu, če se j kaj spremenilo v tem cajtu. Samo kurilnica je v kamen zapisana, da se ne zbriše, ja...
No ne še ti... v OLED temi ugotovim, da je TV treba zamenjat na vsaki 2 leti, za telefone to itak že 10 let velja, avti pa tudi že strmijo k temu da bi jih na 5 let menjal. To ni potrošniška ekonomija, to je blaznost.kok je dela pri olju, koliko pri plinu? slednji ni zelen? Razlogi se naredijo in sproducirajo. če se že slučajno ne pokvari, je treba pa folk spodbuditi, da na lastno "željo" menja. ne moreš prodati eno kurilnico, potem pa 30 let nič. kje si to videl? to nima mesta v potrošniški ekonomiji.
Kurilnica danes je potrošna roba.
Money makes the world go around…No ne še ti... v OLED temi ugotovim, da je TV treba zamenjat na vsaki 2 leti, za telefone to itak že 10 let velja, avti pa tudi že strmijo k temu da bi jih na 5 let menjal. To ni potrošniška ekonomija, to je blaznost.
Saj ne kakamo denarja. Tudi za okolje to ni ne balzam.Money makes the world go around…
Na okolje moramo gledat. Tu ni debate. Ravno včeraj je bil članek na poptv, koliko je hiperaktivnih otrok. Ko sem jaz hodil v šolo ni bilo na celi šoli niti enaga. Danes če je vsaj eden v razredu ni redkost. Vzrok? Hrana, okolje...Pustmo ze to okolje, lej kam nas je to pripeljalo v nemciji…
Razlog jeda so otroc soncki, ki jih starsi razvajajo/mo z materialnimi dobrinami namesto s casom (in vzgojo).. poj mas pa se vecni pritisk okolice “ah vsi so super dobri v necem… nas pa ni veste, ker je xyz-aktiven”.Na okolje moramo gledat. Tu ni debate. Ravno včeraj je bil članek na poptv, koliko je hiperaktivnih otrok. Ko sem jaz hodil v šolo ni bilo na celi šoli niti enaga. Danes če je vsaj eden v razredu ni redkost. Vzrok? Hrana, okolje...
Da o mikroolastiki ipd ne govorim. Ne moremo se tukaj slepit.
Na okolje moramo gledat. Tu ni debate. Ravno včeraj je bil članek na poptv, koliko je hiperaktivnih otrok. Ko sem jaz hodil v šolo ni bilo na celi šoli niti enaga. Danes če je vsaj eden v razredu ni redkost. Vzrok? Hrana, okolje...
Da o mikroolastiki ipd ne govorim. Ne moremo se tukaj slepit.
Za konec offa... Fantje nimate pojma o hiperaktivnosti. To je bolezen in ne primer zgrešene vzgoje. Živčnost je čisto druga stvar in nima veze z hiperaktivnostjo. Zdaj pa konec...
V Trbovlju???
Lafarga ze par let ni vec.
Lafarge v Trbovljah stoji ze par let. Ne pakirajo ne cokolad in ne cementa.Pa dobro, pol pa v Poljskih Katowicah, kaj jaz vem kje?
Lafarge Cement d.o.o.
Kolodvorska cesta 5
1420 Trbovlje
A tukaj čokolade pakirajo? Samo vprašam.
Pa dobro, pol pa v Poljskih Katowicah, kaj jaz vem kje?
Lafarge Cement d.o.o.
Kolodvorska cesta 5
1420 Trbovlje
A tukaj čokolade pakirajo? Samo vprašam.
No ne še ti... v OLED temi ugotovim, da je TV treba zamenjat na vsaki 2 leti, za telefone to itak že 10 let velja, avti pa tudi že strmijo k temu da bi jih na 5 let menjal. To ni potrošniška ekonomija, to je blaznost.