Katero low budget tablico?

Snaga1

Pripravnik
3. sep 2012
257
0
16
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Če naročim tole zadevo in dam pod plačilo še "expedited", ki je 23,73 USD je cena vsega skupaj 190USD in dobim tablico v dobrih 4-5 dneh. Je 190USD zadnje plačilo ali še te naši cariniki / pošta / kdorkoli udari za kak EUR ? Kot "expedited" dostavo še nisem nikoli naročil, ker sem pač pošakal tisti mesec, ampak za tole tablico pa nekak nebi čakal tako dolgo.
grims-1.gif
+20%DDV +carina, ki se razlikuje glede na artikel in državo izvora, do nekje 10% recimo. To velja za ceno s poštnino vred, ne samo za tablico.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik Snaga1 pravi:
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Če naročim tole zadevo in dam pod plačilo še "expedited", ki je 23,73 USD je cena vsega skupaj 190USD in dobim tablico v dobrih 4-5 dneh. Je 190USD zadnje plačilo ali še te naši cariniki / pošta / kdorkoli udari za kak EUR ? Kot "expedited" dostavo še nisem nikoli naročil, ker sem pač pošakal tisti mesec, ampak za tole tablico pa nekak nebi čakal tako dolgo.
grims-1.gif
+20%DDV +carina, ki se razlikuje glede na artikel in državo izvora, do nekje 10% recimo. To velja za ceno s poštnino vred, ne samo za tablico.

Carine do 149EUR ni, DDV pa ja...

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Na računalnike, telefone, tablice itd... ni carine samo 20% DDV-ja, sem naročal že tablico iz ZDA in je bil samo davek.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
7'' prestigio za 149,99€ ima tudi IPS zaslon. baterija je 4100, nima bluetootha...support je. fotkič rabiš?
vsakemu svoje, jaz s kitajske ne bi upal naročiti.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Malo si preberi kakšno stran nazaj ti bo vse jasno,da ne bomo spet ponavljali eno te isto.

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Malo si preberi kakšno stran nazaj ti bo vse jasno,da ne bomo spet ponavljali eno te isto.

Sem že prebral celo temo pa mi še vedno ni jasno. Cela tema je natolcevanje med vozniki Kii in Mercedezov. S par svetlimi izjemami, ki so dejansko kaj iz prve roke povedali.
Pač zanima me, če je že kdo uporabljal konkretno katerega izmed teh modelov. Pač po specifikacijah sta identična, s to razliko, da je Prestigio 60€ drazji, drugega ne vidim, zato sprasujem.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Pojdi jih sprobat v trgovino, dvomim da ima kdo izkušnje z obema.
Kar lahko pričakuješ pri obeh je šrot baterija, zaslon, WIFI in življenska doba naprave in software-a.

Vprašaj se, če NUJNO rabiš tablico. Če jo, potem našparaj in kupi "mercedesa", če pa ne pa ne kupi nič in prišparaj denar za kaj bolj pametnega.

Glavne prednosti tablice so (glavni razlogi za kaj bi nekdo potreboval tablico)
- dolga avtonomija baterije, 10ur+
- udobno branje, za kar je potrebnih 200DPI+

Zgornje dve tablici nimata nič od tega.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Prestigio je dražji, ker je boljša roba....+ imaš še lepo usnjeno torbico + deluje.
GoClever je preveč RMAja, servis itd.

Prestigio modela sploh še ni pri nas, po 15.1.2013.
R74 sem sprobal in se včasih zatika, kljub temu, da ima dual core....GOCLEVER je zaklet
smile-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Au malce zatikajoče. Samo 1-jederen CPU... Poglej na YT posnetke. Je pa zanimva stvar, ker ima prostor za 2 sim kartici, če to rabiš potem ne vem, če je še kaj podobnega sploh za dobit sploh za takšen denar.

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
523
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Saj glih to me matra...

Nisem zasledil zatikanja
cheer.gif
. na YT sem pregledal nekaj materijala, pa tega nisem zasledil

tudi na amazon, de niso kaj dosti jamrali. Sploh glede na ceno.

No bom se prespal malo. Vsec mi pa je
cheer.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
če je res dvojedrni procesor potem je ok, samo še IPS ekran mu manjka
smile-1.gif

4:3 je ziher tole 1024:600 ?

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Če sem odkrit nisem prebral celega opisa, ampak v začetku pri opisu procesorja nikjer ne piše, da je dvojedrni. Piše samo procesor 1,2 Ghz in 1 GB ram...

lp