Katero low budget tablico?

sfaljk

Pripravnik
13. dec 2010
34
0
6
Citat:
Uporabnik Technics111 pravi:
Citat:
Uporabnik sfaljk pravi:
Dons je pršla reklama Harvey Norman. Not sem opazu tablico Yarvik Xenta 10ic za 250 EUR. Gre pa za 10 inčno tablico z IPS+ zaslonom ločljivosti 1280 x 800, ARM Cortex A9 1.6 dual core procesor, 1GB RAM, 16 GB spomina, micro SD slot do 32 GB, wifi, mini HDMI, BT, baterija 6000 mAh, Android 4.1 JB.

Kaj mislite glede tega. Men se zdi zlo v redu za ta denar.

predrago.

Ja sam. Kolkr gledam je še zmeri cenej od Samsung Galaxy tab 2, pa bolš specifikacije ma.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Tobacco, preberi si komentarje kupcev na Amazonu. Če ne znaš nemško, uporabi prevajalnik. Tisti, ki so slabo ocenili tablico, se pritožujejo nad ekranom (odzivnost, vidljivost), zatikanjem aplikacij, ceneno izdelavo. Poleg tega tablica nima gps-a.

tobacco

Pripravnik
3. okt 2007
118
11
18
Sem prebral mnenja na amazon.de (razumem nemško). GSM Arena pravi, da ima GPS. Hm, hm, bom še malo prebrskal in pogledal. Hvala. lp

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Plus
Preis + Leistung / CPU + GPU / Gewicht / GPS + Bluetooth / MicroSD Schacht mit Abbeckung / Performance / Android 4.1 mit PlayStore / Akku lässt sich über USB laden
Minus
RAM / nur schwache Frontcamera / lange Akkuladezeit / Lautsprecher

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
ne vem zakaj niso dali 1GB RAMA, zaradi tega marsikatera igra ne bo delala....NEUMNOST na višku. Cena je pa SUPER !

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Kupil sem model PRESTIGIO MultiPad 7.0 Pro Duo:

http://www.ropos.si/prestigio-...minihdmiwificas

Ker je to moja prva (in verjetno edina Android tablica) nimam nobene primerjave, pa vendar na kratko:

Sem zadovoljen. Zaslon OK, hitrost OK (Temple Run 2 teče gladko, če to komu kaj pomeni. Otroci so glavni uproabniki). Izdelava se mi zdi kvalitetna. UI v slovenščini (no večina). Ob zagonu se namestijo različni programi, med njimi tudi Flash Player

Me pa zanima ali je kak pameten program za omejevanje uporabe, da nebi otroci pretiravali. Menda bo imel 4.1 uporabniške račune, kaj pa do takrat?

LP

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
4.2 prinese uporabniške računa, do takrat (če boš sploh kdaj dobil 4.2) pa imajo vsi uporabniki enak račun oz. računov sploh ni, to kar je je
smile-1.gif
za omejevanje uporabe pa obstajajo programi za zaklepanje aplikacij itd.

Bombardier

Zelenc'
22. jan 2013
7
0
1
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:

Ker je to moja prva (in verjetno edina Android tablica) nimam nobene primerjave, pa vendar na kratko:

Sem zadovoljen. Zaslon OK, hitrost OK (Temple Run 2 teče gladko, če to komu kaj pomeni. Otroci so glavni uproabniki). Izdelava se mi zdi kvalitetna. UI v slovenščini (no večina). Ob zagonu se namestijo različni programi, med njimi tudi Flash Player

Me pa zanima ali je kak pameten program za omejevanje uporabe, da nebi otroci pretiravali. Menda bo imel 4.1 uporabniške račune, kaj pa do takrat?

LP

če se ne motim bi potrebovali sledeče... https://play.google.com/store/search?q=parental+Controls&c=apps

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Bombardier pravi:
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:

LP

če se ne motim bi potrebovali sledeče... https://play.google.com/store/search?q=parental+Controls&c=apps

Bom probal doma. Sem iskal "parenet" pa "child",... pa tega nisem našel...

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Se opravičujem, sem spregledal, da ima GPS. Kakor pravi Jado, 512MB rama zna biti malo premalo.

Tukaj imaš isti model, ker je navedeno:
"Dimensión: 7 Inches; Wi-Fi: Sí; 3G: Sí; Dimensión Soporte: 4 GB; Receptor GPS: Sí; Color primario: Gris; Audio: Sí; S.O.: Android; Versión: 4.0".

Nazadnje urejeno:

tobacco

Pripravnik
3. okt 2007
118
11
18
Hvala obema za info in trud. Bom še malo posurfal. Če pa se res odločim za Acer tablico, upam, da ne bo res imela "shitty" zaslona. Sicer pa se ne bo uporabljala za kake hude igre, ampak za osnovo in najbolj za branje stripov. (in ne ne bom kupil Kindla :) )
lp B.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.842
462
83
Kaj pa tablica Archos 101 XS, ki ima priloženo tudi tipkovnico, ki služi tudi kot pokrov... Všeč mi je, ker je zares tanka...

Sem gledal nekaj testov in so mnenja različna... Dobi se jo za 230 eur. Je dober nakup? Ima kdo doma?

Aja, pa Jelly Bean posodobitev je tudi že na voljo...

Nazadnje urejeno: