Katero low budget tablico?

matej_

Guru
25. okt 2007
2.147
669
113
mam eno vprašanje:
Na servisu se nahaja goclever tablica a971. ker se počasi izteka 45dnevni rok za garancijsko popravilo me zanima sledeče:
Tablica je bila kupljena pri spletnem prodajalcu ali lahko v primeru zamenjave dobim katerokoli tablico katero ima ta spletni prodajalec ali samo to govlecer znamko? ker v asortimanu izdelkov te tablice ne najdem več.
Če je odgovor DA, me zanima katero tablico priporočate za okoli 200e(moje doplačilo) da ima vsaj 9,7ekran.
evil.gif

Če je odgovor NE, me zanima za katero tablico gocleverja priporočate
confused-1.gif

najlepša hvala in lp

resnica

Majstr
9. feb 2013
573
627
93
Ali sem prav razumel, da surfanje na prestigiu dela hitreje kot na ipad-u?
Sam se namreč odločam za nakup nove tablice in mi je pomembna predvsem hitrost brskalnika.Nisem še imel ipad-a vendar sem bil prepričan da je glih hitrost prednost iosa pred androidom

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Citat:
Pa ne samo na prestigiu. Praktično vse kitajske tablice z RK3066 ali novejšim letijo po netu, če je le wifi signal dober...

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
mam eno vprašanje:
Na servisu se nahaja goclever tablica a971. ker se počasi izteka 45dnevni rok za garancijsko popravilo me zanima sledeče:
Tablica je bila kupljena pri spletnem prodajalcu ali lahko v primeru zamenjave dobim katerokoli tablico katero ima ta spletni prodajalec ali samo to govlecer znamko? ker v asortimanu izdelkov te tablice ne najdem več.
Če je odgovor DA, me zanima katero tablico priporočate za okoli 200e(moje doplačilo) da ima vsaj 9,7ekran.
evil.gif

confused-1.gif

najlepša hvala in lp

Si dal na Birotehno? Svojo tablico sem tja poslal pred štirinajstimi dnevi, pa jo še niso uspeli niti pogledati, kaj šele popraviti. Jaz pa poln optimizma kličem tja, če jo bom dobil pred prezniki
bonk.gif
.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Citat:
Pa ne samo na prestigiu. Praktično vse kitajske tablice z RK3066 ali novejšim letijo po netu, če je le wifi signal dober...

Računaj da imam jaz iPAD2, ki ima samo 512 MB rama. Načeloma je pa tako, da morda prestigio malo hitreje naloži, samo skrolanje pa je še vedno bolj gladko na ipadu. Novi Ipad pa je gotovo hitrejši.

Na prestigiotu se opazno pozna Jelly Bean upgrade, ki opazno pohitri delovanje, žal tudi na račun tega d ani več flasha.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Vse novejše dvojedrne tablice Prestigio so vsaj tako hitre če ne še bolj kot so Samsungove, z 4,1 JB pa izredno hitre. To govorim iz lastnih izkušenj-

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik marc pravi:
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
mam eno vprašanje:
evil.gif

confused-1.gif

najlepša hvala in lp

Si dal na Birotehno? Svojo tablico sem tja poslal pred štirinajstimi dnevi, pa jo še niso uspeli niti pogledati, kaj šele popraviti. Jaz pa poln optimizma kličem tja, če jo bom dobil pred prezniki
bonk.gif
.

ko boste na vrsto, kje je problem?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Problem je ker je enojedrni procesor, sicer zgleda solidno za 8 colsko in 4:3 1024x768 zaslon (za 99eur seveda, 200 eur je smešna cena). Po moje je vredno tistih 25eur več od podobnih zadev z 800x480 7 colskim zaslonom in 512mb rama.

Za ne dosti več pa se dobi že precej boljšega Prestigiota ali TPAD-a (mislim da so okoli 150 z dvojedrnim procesorjem)

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik marc pravi:
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
mam eno vprašanje:
evil.gif

confused-1.gif

najlepša hvala in lp

bonk.gif
.

ko boste na vrsto, kje je problem?

Problem je v tem, da si kaj takšnega, da v štirinajsih dneh niti ne pogleda, kaj je narobe s tablico, lahko privošči samo nekdo, ki ima monopol, v tem je problem!

matej_

Guru
25. okt 2007
2.147
669
113
ja poslano tja, 15.03 so sprejeli an servis, 20.03. sem klical in še niso uspeli pregledat tablice, 04.04 sem ponovno klical so rekli da so pred časom jo poslali k proizvajalcu na servis, in danes so me obvestili, da je tablica popravljena in da jo v roku dveh dni dobim na dom.
upam da je res popravljena, ker drugače bo šla še tretjič na servis zaradi iste napake (napaka na bateriji). 30.04 bi bil 46dan na servisu in bi zahteval novo tablico.
drugače so prijazni vsaj gospe s katerimi sem govoril po telefonu.
lp

Nazadnje urejeno:

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
To je čisto nov model.

Za razliko od Prestigiota in podobnih ima Bluetooth, GPS pa pomoje ne.

Nikjer ne najdem podatka ali je zaslon IPS?