katero graficno kartico?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Si pogledal ati amd link?
smile-1.gif

Nisem edini, je ogroooooooooooooomno folka z identicnimi tezavami.. Itak mam pa 2 iste grafi, na drugih sistemih, pa je isto

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Si pogledal ati amd link?
smile-1.gif

Nisem edini, je ogroooooooooooooomno folka z identicnimi tezavami.. Itak mam pa 2 iste grafi, na drugih sistemih, pa je isto

Kolikor sem prebral tvoj link. Vidim da je večina ljudi uspešno rešila težave.
Sam imam sicer 4870 z prvimi beta driverji pa dela bp (tok, tok, tok).

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.269
113
seveda niso vsi produkti 5850 identični... čiš je isti ostalo je lahko bistveno različno predvsem reševanje hlajenja... sam uporabljam nekaj mesecev sapphirjevo 5850 pa nimam nobenih problemov...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Mogoce imas kasnejo revizijo z drugim biosom pa je kaj drugacna.. Moji sta bili kupljeni septembra pa decembra.. Obe Sapphire.. Sicer mi vec ali manj ok delujeta, le v nekaj aplikacijah so tezave.. Take, kot so opisane na atiamd.com .. Cakam na Catalyste 10.3, ce bo kaj spremembe, ce ne bom pa zamenjal... Sem pa poizkusil ves fore, od over-under clockanja, voltazo pri ramih, najnovejsi bios na platah... ni fore..

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik netko pravi:
seveda niso vsi produkti 5850 identični... čiš je isti ostalo je lahko bistveno različno predvsem reševanje hlajenja... sam uporabljam nekaj mesecev sapphirjevo 5850 pa nimam nobenih problemov...

To pa ze ne more biti res, saj vendar vidis po odzivu na enem forumu da moras imeti tezave ! In to v parih aplikacijah, povsem ATIpicno dogajanje, doslej se nevideno v racunalnistvu, torej je dejstvo da je kriva graficna, saj drugje deluje normalno !

Kje je zehzeh smajli ?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Nemogoce.. Saj vidis, da ljudje po forumih nabijajo, jaz pa glede na to, da imam 2 identicna kosa, na popolnoma drugih sistemih - pojma nimam..
crazy1.gif

10.4... Fino, pa 10.3 pride sele cez 2-3 tedne.. Bo ze karta prej za odmet, preden jo bojo porihtal.. Na koncu bo pa ironija, da bodo samo malo voltazu povecal na ramu in je to to...

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
v 20 letih izkusenj, se nisem zasledil, da bi z tovarniskimi driverji spreminjali voltazo na samih ramih od grafe...to bo ostalo privzeto...tako kot vse ostale frekvence...

krivec za kaj taksnega je ponavadi pomankanje energije, ali preveliko nihanje voltaze...se pravi da so grafe na slabi energijski platformi, kar pa privede do tega, da je slab napajalec...in ne zadovolji celotne periferije...

ne nasedat tovarniskim larifarijem, o tem kaksen je potreben min napajalec za grafo...kaj pa se ostale komponente, v racunalo so 3 diski, locena zvocna, 4,6 ali celo 8gb rama...navesenih en skupek ventilatrojev, ki so v racunalniku samo navlaka...in imajo lepotni status...

do zdaj se nisem sestavil nobene periferije, ki bi imela probleme z bilo katero od navednih graf...

je pa postal na raznih forumh prisoten status ala, naredi vse sam (vsi smo mojstri za vse, kaj bos ti meni solil pamet =) ), in pol dobivas glupe odgovore...na hw, ki deluje drugje brez problema, a onim steka vse po vrsti...krivec je pa vedno neprilagojen hw...

lp, dominic...