Pozdravljeni, po 12 letih mi je draga LG plazma končala življensko pot, slava ji!
Nimam pojma kaj kupiti, ker se ne spoznam na nove tehnologije. Želel bi malo večji tv kot sedaj. Gledal sem 55" in nekako so mi te padli v izbiro.
Vsi so cenovno tak nekje kolikor mislim dati in so pametni televizorji, karkoli to pomeni.
Kateri od teh je uredu, oz.kateri je boljši?
Nimam pojma kaj kupiti, ker se ne spoznam na nove tehnologije. Želel bi malo večji tv kot sedaj. Gledal sem 55" in nekako so mi te padli v izbiro.
Hisense 55U8HQ ULED 4K Ultra HD televizor, Smart TV | mimovrste=)
ULED pametni televizor z diagonalo zaslona 139 cm (55'') in 4K Ultra HD ločljivostjo (3840 × 2160). S funkcijo Dolby Vision in zvočno tehnologijo prostorskega zvoka Dolby Atmos boste med gledanjem najljubših vsebin popolnoma navdušeni. Televizor se ponaša z uporabniškim vmesnikom VIDAA U6.
www.mimovrste.com
Samsung QE55Q80BATXXH 4K televizor, QLED, Tizen OS | mimovrste=)
Smart QLED TV z ločljivostjo 4K Ultra HD (3840 × 2160) in diagonalo 138 cm (55“). Umetna inteligenca – Quantum Processor 4K, Q HDR 1500 (HDR10+ Adaptive, HLG), dvojni sprejemnik DVB-T/T2 (HEVC/H.265)/C/S/S2, operacijski sistem Tizen, Wi-Fi, spletni brskalnik, Bluetooth, AirPlay, DLNA, HbbTV...
www.mimovrste.com
LG 55QNED81Q | mimovrste=)
QNED Smart TV z ločljivostjo 4K Ultra HD (3840 × 2160) z diagonalo 139 cm (55“), tunerjem DVB-T/T2 (HEVC)/S2/C, Skylink Fastscan, HDR10 Pro, HLG. Operacijski sistem webOS 22, spletni brskalnik Wi-Fi, Bluetooth, LAN, DLNA, HbbTV, aplikacije, igralni način in napredne igralne funkcije, glasovno...
www.mimovrste.com
Vsi so cenovno tak nekje kolikor mislim dati in so pametni televizorji, karkoli to pomeni.
Kateri od teh je uredu, oz.kateri je boljši?