Prvi zmaga z naskokom.
Prvi zmaga z naskokom.
Je pa model 2018.Prvi zmaga z naskokom.
To vse drži, samo to, da je TV 3 leta ležal v nekem skladišču, pa tudi ni ravno najbolje.2018 model ima boljši panel (in s tem boljšo sliko). 2020 model ima pa boljši procesor in je posledično bolj odziven (pa dalj časa bo dobival android nadgradnje). Sedaj naj se pa odloči, kaj mu je bolj pomembno. Jaz bi vzel TV z boljšim panelom.
Ko ti pa doma na steni visi 5 let pa je kaj boljše? Nima kaj bit, sicer pa je tu garancija.To vse drži, samo to, da je TV 3 leta ležal v nekem skladišču, pa tudi ni ravno najbolje.
Potem naj ga pa kar imajo.Glede na to da gre za “zadnji kosi” pomeni da je tv v trgovini na polici. Ne pomeni pa to da laufa ze 3 leta
Problem je da 70 je ena verzija panela, zato so z njim samo 3 ali 4 tvji, vsi dokaj podobno zanic Ce se da se bi jaz izognil tvjem v tej velikosti.Mah to sem bral ja, ampak med srotom se tudi kdaj kaj uporabnega najde, ne bi pa za tv, ki bo v uporabi 6x na mesec dajal 2000eur
Hvala za nasvet, kaj pa potem 65 inčev, morda 75,ampak moram prej preverit če pride naj steno, kaj predlagaš?Problem je da 70 je ena verzija panela, zato so z njim samo 3 ali 4 tvji, vsi dokaj podobno zanic Ce se da se bi jaz izognil tvjem v tej velikosti.
te tvje se prodaja za terase kaficov ko je zvecer vseeno ob kaki sliki pa fuzbalu se folk napije
Že cekiram, hvalaimam philipsa, naziv v sosednji temi. Android odlično, slika odlično
Sestra ma Hisense 65". Razen da nima androida, ne vidim problemov. Slika je kolkr tolk. Za nas, ki imamo navadne oči dovolj dobra. Shift če met tv pa v bunkerju, kjer bodo po večini nažgan gledal. Razen če hoče slovenc izpast potem bo mogel globoko v žep sečt. To pomeni, da ma boljšega kot sosedTo dvoje "se dira samo sa štapom"
Raje kakšen Sony,Samsung ali LG.