Aja samo še to v opozorilo glede burn ina, kar sem zasledil na slo-techu. Bom kar nalepil pogovr iz slo techa, škoda da sicer ni napisano za kater model Tvja gre, me pa tudi moti da v letošnjih modelih samo serija 935 ponuja napreden burn in protect (ki pa še zmeraj naj ne bi bil tako napreden kot pri konkurenci)
jijetelu
:: 9. nov 2020, 18:34
a kdo ve kao prekinit forcan clear resid. image pri Philips TVju ? kr začel je sikat s sporočilom ? Sej ne da je TV vsako noč vklopljen v elektriko in na stadby
Ondre
:: 9. nov 2020, 19:10
Ne da se. Izklopiš tv za 10 min, da ščisti sliko.Meni se večkrat to pokaže saj je tv čez dan vedno vklopljen. Otrok, pravi, naj dam tv spat
Včasih se pa pojavi tekst, da bo trajalo uro, vendat tudi to vzamem v zakup zaradi nevarnosti burn in-a
jijetelu
:: 9. nov 2020, 19:37
no shit, TV je bil ugasnjen 2 uri, pa še kr
jijetelu
:: 10. nov 2020, 09:09:47
pol po dodatnih 2 urah se je očitno zadeva končno skalibrirala, sam FFS, evo točno zarad te fore sem jst zaključil s Philipsom, od 17ih naprej zarad neke debilne fore nisem mogel uporabljat TVja, če bi mel TV cel dan prižgan, bi čovek še zastopil, ob 15ih sem prišel domov s službe, fuck off
sicer je cel kup pritožb uporabnikov na to temo na spletu, tko da daleč od tega da sem edini