Ok. Pralno sušilni sem dal na stran, nihče ne priporoča.
Tako da kateri sušilni stroj?
Obvezno mora imet odtok na cev in zaželjen self cleaning sistem.
bosch bi to bilo ok?
So sploh kakšne razlike med aparati med 800 in 1100€?
Če si v rangu 800 do 1000 eur.Ti priporočam samo Miele in drugega za njim Aeg.(AEG NAJVIŠJI RANG)
To čiščenje pr Boschu in Siemens, dokler je bil na slovenskem trgu.Se ni najbolj obneslo.Je bilo dosti reklamacij.Pred 7 leti,ko sem sušilca kupoval.Sm imel nagledanega Siemens najvišji rang.In so mi samo zaradi tega odsvetovali.Ker so mel dost reklamacij.In sem se pol na osnovi tega,raje odločil za Miele.Poleg tega,Bosch vrti samo v desno.Ne obrača bobna levo desno.In če se ti nardi klobčič,suče in suče in zmečka da lahko ponovno daš nazaj v pralni stroj.Povem iz izkušenj,ker sm tud imel Boscha.
Lahko rečem,da sem se prav odločil za Miele.Ker v tem času,mi ni Nikoli ampak res Nikoli zatajil,in sem presušil na tone perila.Ga ne šparam!Sušim skoz čez poletje, čez zimo pa itak absolutno.In nobenega kosa perila mi ni,do zdej uničil.Mislim,da satasti boben dela svoje.Da perilo nežno drsi po bobnu.In tud obračanje bobna,je pr Miele premišljeno,da perilo Ne meče v steno bobna preveč.
Ima tudi možnost,sušenja z aktivacijo tipke z nižjo temperaturo.Sm 1x za foro dal v sušilc zaveso ,kot test.In je pršla ven ravna kot da se je zunaj posušila.
Sušilc ponuja tudi parne programe.Osveževanje perila,glajenje gub itd.
Kot sm ti reku.Če si v tem rangu.Na prvem mestu Miele...ali Aeg.Sm imel Aeg sušilc.Vrhunski je bil.Zamenjal sem ga samo z razlogom.Ker sem želel imet oba stroja Miele in istega dizajna.
Da te opozorim!Miele sušilci pod 1000 eur.Nimajo vse programe in funkcije.Kot sušilci od 1200 dalje...Dober se pozanimaj.Če si blizu Črnuč.Pejt v salon Miele,po nasvet predn ga naročiš.Ker določenim trgovcem se gre samo da proda.Malo je takih,ki se ti res posvetijo in da si dobro seznanjem z aparatom!