Kateri sušilni stroj?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113

MIslim da je ta na linku enak tvojemu? če dobro pogledaš boš videl da ma ta sušilc klaso sušenja B in plin R290. Prejšnji so meli R134, so bli klasa A in časi sušenja okej. R290 je kao bolj eko plin napram 134, se pa v sistemih prirejenih za 134 v večini primerov ne pokaže v najboljši luči... sam okolje... ...od tu slabša učinkovitost sušenja in pregrešno dolgi časi.....BTW tud v frižiderjih je po novem to čudo, ker 134 je baje strah in trepet za okolje

Ravnokar sem nekaj šaril po slikah na telefonu in sem naletel na specifikacijsko tablico od Liebherr skrinje in hladilnika, oba imata plin R600a karkoli že to pomeni.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.371
113
Pomurje
Kakšen predlog za odličen pralno sušilni stroj? Z wi-fi jem da ga zaženem na daljavo.

Zakaj kombinacija? Ker imam viške pri SE in bi pranje-sušenje naredil v enem koraku sredi dneva. Nikogar ni doma, da bi npr. ob 12 uri ceto premetal.

Hvala

• Všeč mi je
Reactions: MieleFan

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.042
84
48
Kakšen predlog za odličen pralno sušilni stroj? Z wi-fi jem da ga zaženem na daljavo.

Zakaj kombinacija? Ker imam viške pri SE in bi pranje-sušenje naredil v enem koraku sredi dneva. Nikogar ni doma, da bi npr. ob 12 uri ceto premetal.

Hvala

Evo ti ga z Wifi.Dobra cena in še na zalogi je.
Za vsak slučaj,se na Boschu pozanimaj,kaj vse lahko upravljaš na daljavo.Da se ne boš zafrknu...

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

NeBluzi

Pripravnik
16. okt 2012
169
3
18

Evo ti ga z Wifi.Dobra cena in še na zalogi je.
Za vsak slučaj,se na Boschu pozanimaj,kaj vse lahko upravljaš na daljavo.Da se ne boš zafrknu...

Poročaj kaj si nabavil.
Kako je perilo oprano?
Ga ni potrebno likati?
Kakšna primerjava s klasičnimi sušilci?

Hvala

za nek razumen budget glej ita
npr indesit, hotpoint ariston, whirlpool

gledal zadnjič v iperccopu enega indesita za cca 400 €, sam žal brez wifija

I

Izbrisan uporabnik #9334

Zakaj pa rabiš wifi na pralnem stroju :sprasujemse:
Zdelo bi se mi smiselno, če bi znala mašina tudi sama cote nafilati in potem izprazniti/zložiti, ker tega ne zna - mi ni jasno zakwa rabite wifi.

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo in B81
I

Izbrisan uporabnik #9334

Sej zapiska na koncu, tako kot ekonom lonec :p .
Koliko mora pa sušilec sušiti, ima pa menda kaj higroskopskih senzorjev ali kako?

Sploh mi ni jasno zakaj bi bil tu wifi uporaben. Razen da je bolj nobel videti od daleč :confused: .

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.838
6.501
113

Hvala

Ne razumem? Če kdaj, zdaj ni važno, kdaj se kaj počne...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Aja, :norec: ... nisem bral.

- Pozdrav svima, Mujo Mujovič, nepismen :norec:

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
mam pralnega, susilnega in pomivalca z wifi, pa je edina uporabna vrednost res samo ta, da se pralc in susilc med sabo zmenita kater program je bil za pranje, pa susilec potem sam doloci program susenja.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.371
113
Pomurje
Ne razumem? Če kdaj, zdaj ni važno, kdaj se kaj počne...
Imam SE nekaj čez 20kw moči. Ker je max out 13,6kw mi po nepotrebnem reže višek. Zato wi-fi, da lahko sprožim če je res sonce in zato pralno-sušilni ker čez dan ni nikogar, ki bi cote premetal iz enega v drugi stroj.
Tudi na TČ za sanitarno moram nekak sprogramirat, da začne segrevat vodo zjutraj od 10 ure naprej. Ker zdaj laufa vedno med 6 in 9.
Večina hiše se tušira zjutraj

In hvala vsem za mnenja