Ne vem kolk, djabe bi blo pošteno, če pustiš za sedežno 2k pri njih. Tko sva jo pa prjela s fotrom, zabrisala v velik lift, ter pred blok (sva čakala prevoz )...v roku ene ure je šla, ni blo treba nikamor peljat.kolk bi pa bilo pošteno, s taksami, z delom, transpottom in plačilo na deponiji? 3€?
kaj pa vem, verjetno bi bilo tudi fer da se ne fehta za popuste.Ne vem kolk, djabe bi blo pošteno, če pustiš za sedežno 2k pri njih. Tko sva jo pa prjela s fotrom, zabrisala v velik lift, ter pred blok (sva čakala prevoz )...v roku ene ure je šla, ni blo treba nikamor peljat.
Candy mislim da ima fuul ožje, ene nove modele.Sem videl reklamo.Sam Candy...hmm...Ali je kje na netu katalog, kjer bi lahko iskal po dolocenih parametrih. Gre se za globino, saj je zaradi prostora lahko max. 540mm. Opazam pa da imajo nekateri proizvajalci vpisano globino brez vrat. Predstavljena globina ne zajema debeline izbocenih vrat, tako da je tezje iskat. Iscem pa susilni in pa pralni stroj. Kot receno imam omejeno samo globino. Nasel sem Beko in Electrolux z globino 508 in 540.
Ali je kje na netu katalog, kjer bi lahko iskal po dolocenih parametrih. Gre se za globino, saj je zaradi prostora lahko max. 540mm. Opazam pa da imajo nekateri proizvajalci vpisano globino brez vrat. Predstavljena globina ne zajema debeline izbocenih vrat, tako da je tezje iskat. Iscem pa susilni in pa pralni stroj. Kot receno imam omejeno samo globino. Nasel sem Beko in Electrolux z globino 508 in 540.