Pa je ta komunikacija med strojema dobro zamisljena in tudi zares uporabna? Prispara nekaj sekund ponavljajocega dela (danes so vse touch komandne plosce ena sama potrata casa in zivcev) ali... niti ne?
S tem se ne moreš ven metat. Tako, da ni to, to.moja filozofija pri takih nakupih:
kupi najcenejšega s 5letno garancijo.
če ga po 5letih vržeš stran, kupiš novega in še ostane ti, kot če bi pred 5leti kupil superduper stvar. (recimo 350e proti 800e), pa maš čez 5 let spet novega.
programi kaj nucaš so 30/40, 60,95/90. ostalih načeloma ne.
štroma ne boš nikol toliko prišparal, da si prideš z nakupno ceno noter. (a+++++++)
vode ti superduper porabijo občutno premalo, da bi blo vredu oprano (nekdo tu gor je razlagal da v stroj za 800+e vliva 1,5litra vode zraven)
perejo zaradi ekologije predolgo. (tu gre predvsem za pomivalce).
na koncu so vsi isto sraje, vsi šparajo, sosed je dobil pri gorenje cev za vodo tako, da ni šans, da bi zdržala 5 let, je rajši staro ponucal, ker je bila bolj kvalitetna.
ekologija na višku. Zato pa gre vse skup v 3 pm. Te življenje in šola nič ni naučila?moja filozofija pri takih nakupih:
če ga po 5letih vržeš stran, kupiš novega in še ostane ti, kot če bi pred 5leti kupil superduper stvar. (recimo 350e proti 800e), pa maš čez 5 let spet novega.
štroma ne boš nikol toliko prišparal, da si prideš z nakupno ceno noter. (a+++++++)
vode ti superduper porabijo občutno premalo, da bi blo vredu oprano (nekdo tu gor je razlagal da v stroj za 800+e vliva 1,5litra vode zraven)
na koncu so vsi isto sraje, vsi šparajo, sosed je dobil pri gorenje cev za vodo tako, da ni šans, da bi zdržala 5 let, je rajši staro ponucal, ker je bila bolj kvalitetna.
No ja, meni Beko dela že 10 let...moja filozofija pri takih nakupih:
Lahko se gremo mi ekologije kolker češ ampak ne bo učinka, dokler se cel svet ne bo šel ekologije.ekologija na višku. Zato pa gre vse skup v 3 pm. Te življenje in šola nič ni naučila?
v sosednji Italiji so kr popularni, uporabniki pa zadovoljni z njimiNo, meni je pri stroju najpomembnejše, da je čim tišji. Kar pa poceni jajca, običajno niso. Ima kdo kakšne izkušnje z Asko?