Kateri medijski predvajalnik

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
oops, pa je res en samo z 1gb rama. rom pa imajo res po 8gb
redface-1.gif

S912 je potem topšit, dela vse, al je spet treba doktorirat, da ugotoviš kaj ne dela
crazy1.gif

da dela trgovina, da dela dts tako prepuščanje naprej, kot downmix na stereo na slušalke, da predvaja vse možno do 4K...

danilo

Pripravnik
18. maj 2008
160
1
16
Verjetno bo potrebno počakat na kakšne teste s temi novimi predvajalniki, med starejšimi je glede tega še vedno najboljši MX3-G, samo če dobiš kakšen slab kitajski ponaredek, potem je tudi bolj tako...

V glavnem glej na to, da če ne deluje tako kot treba, da ga lahko potem vrneš in dobiš denar nazaj, zato raje kupim na amazon za nekaj EUR več kot na kitajskem ali kitajskem EU skladišču, pa s tem in carino nimiam težav.

lp

danilo

Pripravnik
18. maj 2008
160
1
16
Neo sigurno ne bo poceni, čez nekaj mesecev bodo že kakšne cenejše variante za dobit... zato sem sedaj nabavil s905, pa bom videl, če bo DTS preko HDMI spustil skozi na moj AV sprejemnik, potem bo OK, ker mi tako ali tako sprejemnik odkodira DTS...

lp

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.740
53
48
Dobil, že laufa na polno. Mimo carine ni šlo, sem plačal DDV + 15 EUR za uporabo inštrumenta zavarovanja za carinsko obv.
bonk.gif

danilo

Pripravnik
18. maj 2008
160
1
16
Ja, samo k temu prišetej še ddv+stroške carine in možnost, da ne bo deloval ter boš ga moral poslati nazaj na kitajsko (draga poštnina, postopek na pošti za vračilo izdelka, ki je okvarjen in je že bil carinjen, en mesec da pride nazaj+menjava za drugega+spet 14 dni do 1 mesec, da ti ga vrnejo spet v SLO)...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
no risk, no fun
tongue-1.gif

A ddv + carinski postopek je pri vsakem drugače obravnavan? Ker jst sem za 40€ plačal 18€ vse skupaj.

@Jado
postal so natanči in tečni. Če se jim paket zdi prepoceni, ga bo odprl in težil...

danilo

Pripravnik
18. maj 2008
160
1
16
V petek sem dobil tega MiniMx S905, 2/16, android 5.1.1, nameščen že kodi 16.0, predvaja filme iz zunanjega diska SSD brez problemov, tudi preko mreže iz deljenega diska, ki je priklopljen na router asus rt-n18u, pa tudo online predvajanje iz neta deluje brez problemov, naloži si tudi podnapise po želji... Youtube tudi deluje BP, googlePlay prav tako, edino vse igre niso primerne za te platforme, ker zahtevajo touch screen... stestiran Asphalt8 in Beach Buggy Racing, delujeta vredu ob pomoči kitajskega BT gamepada.. predvajanje zvoka preko receiver ja tudi BP, edino imam ga priklopljenega na TV zaenkrat, ker ob priklopu na receiver se mi je nekaj porušil HDMI CEC s TV-jem, ker tudi TV BOX podpira HDMI CEC- upravljanje samo s TV daljinskim upravljalnikom...

lp

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik haloski_pepek pravi:
Kaj pa:
http://www.xtreamer.net/mxv/

Oziroma gledam še ostale xTreamerje za 4k podporo.Sedaj imam xtreamer mk1, pa zadovoljen, vendar ga je že čas povozil.

procesor je brez X, 1GB rama in 8GB spomina. Zdej se pa sam odloči:) To dobiš tudi kje drugje za podoben denar.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Citat:
Uporabnik danilo pravi:
Sem vrnil kupljen TV Box na amazon.co.uk in sem brez problema dobil ves denar povrnjen+še dodatno za PTT stroške, da sem pošiljal nazaj. V ponedeljek sem poslal paket, v četrtek so ga dobili, v petek so mi nakazali denar...
cheer.gif

Sedaj sem naročil iz amazon.de (zaradi el. priključka) mini mx z vgrajenim S905 : Mini MX iz amazon.de

Pričakujem ga do petka, upam da ne bo spet "faulty of the box"...
cool-1.gif

Sem tudi gledal na raznih spletnih prodajalnah, pa potem ko plačaš ddv in stroške carine ni neke bistvene razlike v ceni, s tem da imaš težave z vračilom na kitajsko, razen če imajo EU skladišče... Na amazonu preverjeno pošlješ nazaj in dobiš vrnjen denar...

Mogoče se splača celo počakat, da se malo pocenijo modeli z novim čipom S912...

lp

Si že dobil? Koliko si plačal poštnine?