Kateri medijski predvajalnik

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Kot plug&play se odlično obnese 'novi' Apple TV 4. Priklopiš, iz app store trgovine namestiš en player in je to to. Ekstremno preprost in zanesljiv oz. smooth vmesnik. Tudi za starejše družinske člane je OK.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Kot plug&play se odlično obnese 'novi' Apple TV 4. Priklopiš, iz app store trgovine namestiš en player in je to to. Ekstremno preprost in zanesljiv oz. smooth vmesnik. Tudi za starejše družinske člane je OK.

Aja? Ali lahko streamaš MKV Blueray neposredno iz laptopa? Kako je s podnapisi? Kako je s podporo HD Audio (DTS HD MA, TRUE HD...)? Ali dela XBMC?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Jaz na Shieldu furam SNES emulator, že samo to je zlata vredno
zmaga.gif

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Desty pravi:

Aja? Ali lahko streamaš MKV Blueray neposredno iz laptopa? Kako je s podnapisi? Kako je s podporo HD Audio (DTS HD MA, TRUE HD...)? Ali dela XBMC?

1. Lahko. Na laptopu narediš shared folder in to je to. App na Apple TV samodejno najde shared folder, stisneš play in voila.
smile-1.gif

2. Podpire .srt podnapise in vse ostale formate, pa tudi tiste, ki so integrirani v MKVjih. Delajo iz prve, tudi šumniki, prilagodljivost (pisava ipd. je mogoča.
3. Podpira tudi omenjene DTS formate zvoka. Razvijalca appa imajo kupljeno licenco za dekodiranje, tako da dela bp.
4. Tudi XBMC lahko naložiš iz Apostora uradno, če želiš.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
763
113
www.jernej.org
Pozabil si mu napisat, da je za našteto funkcionalnost najprej potrebno naložiti nek app, ki to vse podpira (najboljše bo Infuse, ali pa MRMC... noben ni brezplačen). Jaz sicer največ uporabljam Plex (ki pa zahteva plex server, ki je zmožen delat transcoding).

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Tega sem tudi jaz narocil' da vidim kaj lahko kitajc naredi za 20€.
BTW ali ti je šlo mimo carine, ko je tako poceni
sprasujem se.gif

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
Meni ga je carina ustavila, a sem rekel kitajcu naj obvezno prave podatke napiše na cn22 in so morali na carini spustiti skozi...

Drugače dela player solidno, le daljinec je treba precej ravno ciljati nanj, da deluje....

Pa enkrat sem ga moral ponastaviti.... reset gumb ima pa zelo skrit
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Hm, tale zadeva izgleda zanimivo.
Kako deluje YouTube predvajanje? Se vpišeš noter s svojim upor. imenom in lahko potem predvajaš priljubljene, itd.? Sem gledal malo review in pri 720 resoluciji nekaj šteka. Kako tebi kaže z novim FW?
Brskanje po spletu gre za silo? Kodija vidim, da že ima gor.
Še vprašanje: lahko nalagaš normalno aplikacije iz Google Playa?
Bi zamenjal Googlov Chromecast, ki je bolj kot ne zelo neroden za uporabo.

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
imam jarvis kodija na nexboxu, katere stvari svetujete?

kako dodaste mrežni vir, ne samo 1 serijo, jaz imam takole:

E:\0-G
E:\H-0
E:\P-Z
E:\HD FILMI
E:\SERIJE
E:\XXX

mi pa ne predvaja zvoka in trokira slika.....česa ne znam poštimati?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Kdo ve ali se da Nvidia Shield kupit tudi kje pri nas?

Ali je opcija zgolj ebay in podobne zadeve?

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Hm, tale zadeva izgleda zanimivo.
Kako deluje YouTube predvajanje? Se vpišeš noter s svojim upor. imenom in lahko potem predvajaš priljubljene, itd.? Sem gledal malo review in pri 720 resoluciji nekaj šteka. Kako tebi kaže z novim FW?
Brskanje po spletu gre za silo? Kodija vidim, da že ima gor.
Še vprašanje: lahko nalagaš normalno aplikacije iz Google Playa?
Bi zamenjal Googlov Chromecast, ki je bolj kot ne zelo neroden za uporabo.

Kodi ima prilagojen (RKMC), da podpira hw pospeševanje videa.
Google play dela normalno, ko se vpišeš z google accountom.
Youtube gledam kot plugin v Kodi, pa ni štekanja...

Novi fw nisem dal gor, ker baje "pobija" background procese. Naj torrent dela v ozadju, ko gledam film
smile-1.gif