Kateri medijski predvajalnik

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Sem že naročil zadevo. Odlične novice
smile-1.gif
. Da zamenjam Chromecasta...
A uporabljaš tudi tipkovnico ali se da z daljincem ENOSTAVNO vse uredit? Npr. iti do YouTuba in tam izbrati video v listi poznejše gledanje?

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Ali se splača vzeti boxe z S905X procesorjem in androidom 6.0, kar na koncu znese cca 50€ (z 22% DDV in stroški)? Ali nima smisla in se vzame tistega, ki je bil linkan zgoraj za 20€? Uporabljal bi se pa samo za gledanje TV, filme. Nobenih igric.

So kakšne razlike med Mini M8S II, Nexbox A95X in Beelink MINI MXIII, ali je to vse eno in isto - če gledamo vse z 2GB + 16GB?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Mene ful zanima ta "Beelink mini mxiii ii".

Cena: 37 EUR (+ 22% DDV) = okoli 45 EUR za 16GB različico in 54 EUR za 32GB različico!

Beelink MINI MXIII II TV Box Amlogic S905X Quad Core

Main Features:
● Amlogic S905X, quad-core CPU, rapid and stable, can give you a high-speed feedback and smooth response.
● Android 6.0: comparing to the former version, people can easily to install or uninstall applications and games.
● Dual Band WiFi: 2.4G plus 5.8G can improve the speed which can implement multi-task.
● 4K H.265 VP9 decoding will offer you high definition pictures and movies.
● It can streamlines your video, music and photo from your Android devices through DLNA / AirPlay / Miracast.
● It owns the 3D noise reduction filter which is convenient for you to enjoy the high-quality entertainment.

Ima kdo? Zadovoljen? Izkušnje? Kateri joystik svetujete za igranje igric?

Uporabljal bi ga na FULL HD TV ZA:
- youtube video filmčke
- gledanje internetne TV (T2, D3GO, VOYO itd...)
- igranje raznih igric (kake dirkalne...)

Ali bodo aplikacije za internetne TV delali na tej napravi brez ROOT-a?

Hvala!

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Sem že naročil zadevo. Odlične novice
smile-1.gif
. Da zamenjam Chromecasta...
A uporabljaš tudi tipkovnico ali se da z daljincem ENOSTAVNO vse uredit? Npr. iti do YouTuba in tam izbrati video v listi poznejše gledanje?

Načeloma gre vse z daljincem. Le za D3go uporabljam brezžično miško, saj ta ne trza na daljinca....

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Ja, GearBest noče nič "handlat" z čudnimi vrednostmi na računu (sem enkrat vprašal, ker je bil artikel 22,5 evra).

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
A pošiljajo sploh iz EU? Se mi zdi da so pisalo da ne pošiljajo v SLO iz EU skladišča?

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
A pošiljajo sploh iz EU? Se mi zdi da so pisalo da ne pošiljajo v SLO iz EU skladišča?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Kaj pa je potem EU warehouse?

A ni to mišljeno, da se izdelek pošlje iz EU? Nikjer ne vidim podatka, da v takem primeru ne bi pošiljali v Slovenijo. Hmmm je pa sicer možno ja
rolleyes-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
naše banana republike ni vmes:

25 country(s)

Austria
Belgium
Bulgaria
Croatia
Czech Republic
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Ireland
Italy
Latvia
Lithuania
Luxembourg
Netherlands
Poland
Portugal
Romania
Slovakia
Spain
Sweden
United Kingdom

pa sej imam 1GB/8GB/Android 5,.1 model....samo tko no hočeš imeti nekaj bolj zanesljivega, kaj bi vi naredili?

Pustim na mir?

Nazadnje urejeno:

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Obstaja Lekadol, Aspirin itd... in pol ne boli več
smile-1.gif
ampak še vedno ostajamo nepomembni! No, zato, da bomo pomembni, bo pa že Melanija poskrbela hahaha

Jah pišuka no.... po mojem niti ne vedo, da smo v EU ker vidim, da so večinoma EU države tam naštete.

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.740
53
48
V EU nimajo skladišča spljoh ... Gre vse čez NL post, kjer nalimajo rumeno nalepko. Sledi carinski pregled (stroški) + DDV. Če je vrednost večja od 150 EUR pa še carina.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik Bucko pravi:
V EU nimajo skladišča spljoh ... Gre vse čez NL post, kjer nalimajo rumeno nalepko. Sledi carinski pregled (stroški) + DDV. Če je vrednost večja od 150 EUR pa še carina.

Torej tudi, če izberemo EU, bomo morali plačati carinski pregled + DDV zraven? Čemu potem možnost, da se pošlje kao iz EU? Da je paket hitreje dostavljen?
rolleyes-1.gif