Kateri medijski predvajalnik

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Zamenjaj za disk z USB 2.0, drugače ne bo šlo. Tudi sam sem imel podoben problem. Dokler nisem zamenjal računalnika za takega, ki je imel USB 3.0 izhode, se mi je disk lepo prašil.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Kaj pa kakšen USB hub?

Zanimivo je, da ga računalnik (10 let star laptop) normalno bere, predvajalnik pa ne.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Tale bi pa moral biti pravi, je pa cena pri nas nekaj višja, samo je pa prednost najbrž glede garancije.

http://www.techshop.si/index.php?route=product/product&manufacturer_id=46&product_id=574

Ta je ta, tu sem ga tudi jaz naročil. Prišel v 1 dnevu.

Fanta, kako je pri tej stvari urejeno s servisom
sprasujem se.gif

Je kaj označeno kdo je uvoznik in serviser pri nas morda?

Hvala

Lp.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zgleda zanimivo, praktično identičen NeoX8-H.

PS: Slabe pretekle izkušnje z Xtreamerji so edini problem.

Xtreamer je tudi mene razocaral... Ker veliko obljubljajo, potem pa na te obljube kar pozabijo ... Recimo za iXtreamer so dolgo casa obljubljai verzijo 3.x ... pa je potem vse skupaj zamrlo in so izdali nove verzije samo se za novejse naprave ...

Zaenkrat zelo zadovoljen z Boxee Box ... me je pa take Minix Neo zamikal
smile-1.gif
...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.431
3.813
113
davorinm.wordpress.com
Ja, jaz ti lahko povem neposredno razlike med Boxee in minix.
smile-1.gif

Zaenkrat lahko rečem, da je Minix mnogo boljši. Tudi streamenje s PC-ja dela popolnoma brezhibno, pri Boxee-ju pa je včasih kaj sralo. Vse dela hitreje, več možnosti, v bistvu je HTPC v enem.

Je pa tisti airremote bolj kot ne zame neprimeren. Ne da se mi skoz v luftu držat roke, pa ciljat. Veliko bolj praktično je konektat miško + kako mini tipkovnico.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pa se da normalno delat tudi z navadnim daljincem? Za nastavit je verjetno fajn, ce imas tipkovnico... ker je malo vec pisanja... gesla in podobno... Za samo uporabo pa tega pomoje potem ne rabis vec toliko... Pac za brskanje po zunanjem disku in predvajanje filmov.

Ali se da recimo podnapise tudi tako urediti, da jih poisces direktno iz naprave... tako kot pri Boxee-ju?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.431
3.813
113
davorinm.wordpress.com
Navadnega nisem niti probal, ampak kakor vem je IR. Če uporabljaš izključno za filme gledat, potem ne rabiš tipkovnice. Za kak youtube, web browsing ipd.... pa pride kar prav.

Podnapise poišče iz lokacije, ko jo izbereš isto kot Boxee. Čeprav ni potrebno, ker si lahko naštimaš da ti (avtomatično) potegne dol s podnapisi.net npr.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sem ga danes sel iskat... Tole bo pa treba najprej malo nastudirat ...
smile-1.gif
... Ni tako enostavno kot recimo Boxee, kjer je vse vec ali manj intuitivno ...

Zaenkrat nisem niti tega nasel, kako bi se povezal na mrezni disk ...
smile-1.gif
...

Prvi problem je, da za nadgradnjo ni nikakrsne MAC podpore... in bo treba delat preko virtualca in Windowsov ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sem danes nadgradil na zadnji firmware (beta 9) ... drugace kot preko notebooka z Windowsi ni slo... Vceraj sem probaval preko virtualca pa je vedno javljal napake... No sedaj mi je uspelo vse ustimat, kar sem zelel v prvem koraku (dodajanje share-anih folderjev z vsebinami,...) ...Edino na ojacevalec ga se nisem priklopil na ojacevalec... in je zvok samo preko TVja... je pa zadeva res korak naprej od Boxee-ja... ceprav tudi Boxee ni slab... sploh glede na to, da je ze kar precej stara zadeva
smile-1.gif
...