Gumi (avto) tepihi lepilo?

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
736
75
28
Druzba, s cim bi zalepil gumi tepihe ki so se natrgali ( tam kjer je predvideno da jih lahko oblikujes po shemi tal) pa na nekaj mestij kjer je guma tanjsa konse prekrivajo.
Sedaj sem spodaj zalepil s pover tape-om ampak ni to to…je kako lepilo da to zalimam pa da bo mir?

hvala

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.598
2.706
113
Druzba, s cim bi zalepil gumi tepihe ki so se natrgali ( tam kjer je predvideno da jih lahko oblikujes po shemi tal) pa na nekaj mestij kjer je guma tanjsa konse prekrivajo.
Sedaj sem spodaj zalepil s pover tape-om ampak ni to to…je kako lepilo da to zalimam pa da bo mir?

hvala
Žal na srednji rok ni rešitve, samo novi kvalitetni tepihi. Moji se preribajo pod peto "gas pedala" in trenutni "najboljše znamke" je počil na sredini roba pri sedežu. Še dobro, da mi jih je avtohiša "šenkala" za drobiž.

Zelo kvaliteten "silver tape" reši pod peto za nekaj časa, potem pa vržeš proč 4 odlično ohranjene in enega zanič, ter kupiš cel komplet. :bonk:

jezek

Guru
24. jul 2008
3.644
1.526
113
Ne, niso fiksirani. To sicer naj ne bi bilo najbolj varno, ampak glede na obliko pedal (nagazno - bimer) in odsotnost sklopke (se pravi mnogo manj telovadbe nog) se premaknejo max 1cm naprej. Sicer imam s Temuja kup rešitev za to (lepilni trakovi, ježki, zatiči.....) ampak bom verjetno prej vrnil izpit (starostno) kot se polotil takega tuninga....

jezek

Guru
24. jul 2008
3.644
1.526
113
Temu ima top zadevo, samolepilni ježki (velkro) trakovi. Razlicnih oblik in velikosti. Ne vem pa ce so tvoji tekstilni dovolj kosmati, da bi jež prijel

• Všeč mi je
Reactions: Janch

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.975
9.509
113
Jaz imam Withcar čez serijske tekstilne. Po 2 letih bi jih lahko umil, premazal in zlozil v vrecko kot nove! Pa pogosto vozim s čevlji s peto (ostro), plus 120 kil....
Enako, sam da spodaj ni tekstilnih. Že tretji avto krepko čez 100 jurjev, pa bi lahko, enako kot ti, zadevo spucal in prodal kot nove. Druzga kor Withcar sploh ne kupim.