Kateri medijski predvajalnik

22. jul 2007
13.536
1.732
113
124
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tako je.
smile-1.gif

dostavili so mi Neo X8-H. Če ima kdo kakšno vprašanje, ga kaj zanima, naj javi. Mogoče mi uspe celo danes priklopiti.
Ali lahko testiraš zatikanje oz. nezatikanje igre Asphalt 8 na boxu, ter preko screencastinga iz telefona.

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Super, hvala za informacijo !

Pa za vse informacije glede delovanje zadeve ti bom zelo hvaležen !

LP

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.430
3.813
113
davorinm.wordpress.com
Neo X8-H

Prvi test, dela ok, daljinc je zanimiv (airmouse). Nastavitev je en kup (preveč). Ni mi še uspelo naštimati DTS HD MA in imam občutek, da mi tudi ne bo.
frown-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
imaš ta cpu? Amlogic S802-H Cortex-A9r4
probaj še drug hdmi kabel.
sprobavaš v default playerju al si kaj svojega naložil?

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Pozdrav !

Tudi sam se bom skoraj zagotovo odločil za nakup omenjenega predvajalnika. Bi pa imel eno vprašanje, ki je tudi na splošno. Sedaj imam WDTV predvajalnik povezan s HDMI kablom v receiver in potem s HDMI v TV tako, da imam potem audio out preko HDMI-ja. Zadeva je sicer super samo malo zoprno je ker moram tudi samo nekaj za na hitro pogledati potem vedno prižigati tudi receiver. Ali je možno predvajalnik povezati tako, da je s HDMI povezan v TV in dodatno posamezno v receiver. Tako, da bi lahko izbral ali zvoki iz TV-ja ali iz receiverja oz. zvočnikov. Ali bi moral to izvedljivo tako, da bi predvajalnik povezal direktno v TV s HDMI kablom, za audio pa bi povezal optično oz SPDIF izhod na predvajlaniku z vhodom na receiverju?

Se oproščam, če sem čisto kiksnil (včasijh je bilo to bolj preprosto : )

LP

Nazadnje urejeno:

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.912
645
113
A ti receiver sam od sebe prižge TV, ko ga (receiver) prižgeš? Če ti ga ne, poglej malo v nastavitve kako se to uredi.
Ker da bi moral vsakič oboje prižigati je zelo čudno...