Kateri medijski predvajalnik

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Ali ni PI malo podhranjen?
Plus glede na to, da sta modela stara že 2 leti bo verjetno kakšna močnejša različica v kratkem?

sass

Guru
1. sep 2007
5.232
869
113
rPi zmore tekoče predvajati tudi 1080p (v splošnem). podpora je odlična, recimo foruma za distribucije openelec ali raspbmc sta tako obiskana, kot alter. da bo pa kmalu izšla močnejša različica, pa malo dvomim. rPi je bil razvit predvsem kot zelo poceni računalnik, na katerem je možno programirati in z njim krmiliti raznorazne naprave. kot medijski predvjalnik se je uveljavil bolj postransko.

staher

Pripravnik
21. jul 2009
87
4
8
L.P.
Imel bi multimediski predvajalnik, ki bi imel tudi DVB-T in da bere vse mogoče, imam hdtw life pa ne najde diska 1g.
Je mogoče kak sw za njega ali je to konec?

kaj mi svetujete?

staher

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Zdravo,

a obstaja kaksen od teh predvajalnikov, da dela na daljinca od Samsung Smart TV?

Problem pri mojem Smart TV-ju je, da datotek, ki so vecje od 6-8 G ne predvaja oziroma zablokira pri okoli 10-tih minutah igranja.

Iscem nekaj cimbolj enostavnega, da lahko gor priklopim disk ali USB, pa vendar mora biti player hitro odziven in mora gladko podpirati vse locljivosti in formate, ki se pojavljajo naokoli
wink-1.gif

WiFi ni potreben.

Hvala in LP, M.

Clancy

Majstr
20. avg 2007
833
399
63
Kaj pa je dandanes Best buy do nekje recimo 100€? Lahko je tak Dongle, ali pa kakšna majhna škatlica, Plug&play zadeva, da ne rabim imeti doktorata iz programiranja in OS. V več kot sprotno posodabljanje se nimam namena spuščati.

Imel bi ga za zamenjavo za Xtreamer mk I.

Hvala,
lp

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
U a sedaj se pa že dobijo AMlogic quadi? Kako se obnesejo? Pri DualCore so bili za XMBC najbolj zanesljivi afaik.

Citam

Pripravnik
5. jun 2008
105
0
16
@WeWatchingYou: Velja enako zame?

Moje zahteve so pa predvsem predvajanje 1080p filmov iz HD diska preko USB (TV žal ne podpira) in predvajanje filmov iz računalnika. Razni YouTube, Netflixi in podobno me sploh ne zanimajo.

Rad bi le enostaven predvajalnik, ki bo podpiral široko paleto formatov in bo nadomestil mojega sedanjega WD HD TV, ki ima vedno več problemov.

22. jul 2007
13.534
1.728
113
124
Citat:
Uporabnik Citam pravi:
@WeWatchingYou: Velja enako zame?

Moje zahteve so pa predvsem predvajanje 1080p filmov iz HD diska preko USB (TV žal ne podpira) in predvajanje filmov iz računalnika. Razni YouTube, Netflixi in podobno me sploh ne zanimajo.

Rad bi le enostaven predvajalnik, ki bo podpiral široko paleto formatov in bo nadomestil mojega sedanjega WD HD TV, ki ima vedno več problemov.

klik