Kateri medijski predvajalnik

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.375
169
63
38
Danes sem plačal Minixa na Techshop.
cheer.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.503
771
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
@Ynos ... imas ti kaksne probleme s predvajanjem? Sem ze dvakrat naletel na tezavo, ko filma, ki je na zunznjem disku, do katerega dostopam preko mreze, ni hotelo predvajati... Obakrat je slo za .mkv ... enega sploh ni hotelo predvajati... drugi pa je pol ure OK deloval, potem pa kar naenkrat nic vec... Niti po rebootu. Sicer se nisem imel casa, da bi se poglobil v problem... Isti film je recimo Boxee normalno predvajal iz istega diska v mrezi ...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.431
3.813
113
davorinm.wordpress.com
Nisem še naletel na film, ki ga ne bi hotelo predvajati. A predvajaš z appom XBMC for Minix? Ker naj bi bil precej bolj optimiziran kot navaden XBMC. Povej točno ime filma, pa lahko še jaz probam.

Sem pa ugotovil, da XBMC ne predvaja apple loseless formata, kar je crap ker imam en kup muzike v tem formatu. Mogoče obstaja kak plugin.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.503
771
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Nisem še naletel na film, ki ga ne bi hotelo predvajati. A predvajaš z appom XBMC for Minix? Ker naj bi bil precej bolj optimiziran kot navaden XBMC. Povej točno ime filma, pa lahko še jaz probam.

Sem pa ugotovil, da XBMC ne predvaja apple loseless formata, kar je crap ker imam en kup muzike v tem formatu. Mogoče obstaja kak plugin.

Saj jaz tudi med testiranjem nisem opsazil, da kaj nebi hotel predvajati... Ko pa sem hotel gledati film, pa sem v nedeljo naletel na to tezavo... Serije pa sem normalno pogledal do konca
smile-1.gif
... Tale, ki me je zafrkaval je Egde of tomorrow... Pol ure sem ga pogledal... potem pa konec... Napisal je nekaj v stilu, naj preverim dnevnike (log) ... samo si nisem ptoem vzel casa, da bi iskal vzrok... Sem samo probal preko Boxee-ja, ki je se vedno ostal prikljucen... in tam je slo BP ... Uporabljam pa XBMC for Minix ... Datoteka se nahaja na zunanjem disku, ki je preko FW prikljucen na iMac... od tam pa je share-an ...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Da se znajo naprave po HDMI-ju "pogovarjat" in lahko recimo z daljincem od TV-ja krmiliš madia player. Zadeva se sicer komercialno imeje različno: Viera Link, AI net, Easy Link itd...

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.918
267
83
Slovenija
best buy je še vedno raspberry pi za 30€, gor instaliran raspbmc z xbmc. In dela z originalnim TV (Samsung) daljincem. Full HD gre lepo skozi, 4K pa pomoje ne bi več šel.
Ceneje skoraj ne gre
smile-1.gif
.