To sem pa vozil kot renta car 14 dni, polom od avta, resno, medijski vmesnik, če se temu lahko sploh tako reče je bil že 10 let nazaj zastarel, armatura je pa tud taka ko Boh pomagaj, pa sem prej kar nekaj let drajsal stilota in cromoZa ta denar maš drugače tudi novega 1.6 M-jet tipota karavana z radarskim tempomatom.
I30, izjemno prožen in nekaj časa na trgu.To sem pa vozil kot renta car 14 dni, polom od avta, resno, medijski vmesnik, če se temu lahko sploh tako reče je bil že 10 let nazaj zastarel, armatura je pa tud taka ko Boh pomagaj, pa sem prej kar nekaj let drajsal stilota in cromo
Vozil bom samo jaz, ampak nimam ga namena odkupit. Ponavadi se ga po štirih oz. petih letih (ali pa pri 150k km oziroma tu nekje) menja. Tako da takrat bom zopet tule spraševal, kaj dobiti za 22k...Ksz, verjetno bos avto fural samo ti in ga bos po 4 letih uporabe tudi odkupil samo v tvojo last?
doplacaj iz svojega zepa razliko. 22 je meja samo za firmo in leasing (ali placilo) ki ga bos vezal.
Hvala, ampak Fiati mi še v časih, ko so dejansko bili popularni, niso dišali. Zdaj pa nekako ni nič kaj drugače...Za ta denar maš drugače tudi novega 1.6 M-jet tipota karavana z radarskim tempomatom.
Čisto subjektivna zadeva. Vem, da sta tesna sorodnika, ampak mi Hyundai nekako bolj diši.A lahko vprašam, zakaj Hyundai da, Kia pa ne? Za to ceno bi se verjetno dalo dobiti ceeda sw dizla...
Bos dal 2jurja in pol zraven
zjeba.na tojota se skrije proti hiundai
Svoh skode z 2.0 motorjem ni na zalogi? Je v budgetu 22 jurjev. Ce ti bo presvoh, najbrz obstaja tuning rešitev.Mogoče ti kaj pomaga: https://www.avto.net/Ads/results.as...ak=&zaloga=10&arhiv=&presort=&tipsort=&stran=
Celo nekaj dizlov je vmes. Sem pa dal še enoprostorce zraven.
Nobene Octavije ni na zalogi. Če imaš srečo, jo dobiš v treh mesecih. Pa še to bencinarja. Na dizle se čaka krepko dlje...Svoh skode z 2.0 motorjem ni na zalogi? Je v budgetu 22 jurjev. Ce ti bo presvoh, najbrz obstaja tuning rešitev.
Je pa res da je trenutno dizel toliko drazji od bencinarja da finančno.najbrz ne ulovils kmalu razlike.
Jaz bom pri 40kkm letno hotel.imeti vsaj radarski tempomat če ne se kaj drugega od bonbonckov.
Imajo 1.5 tsi motorji se kangaroo efekt? Ali so ze ugotovil vzrok in ga odpravili
Samo za 22 jurjev me bo veliko izbire najbrž z radarjem.
eco led od seata je polni led z manjšo svetilnostjo... 550 lumnov vs 900
led ni nujno, da je "eco", da nima pranja. pravzaprav pranje nima veze s svetilnostjo.op, tole je pomembno. led brez pranja ne bo svetil tako dobro kot xenon s pranjem.