visek_izobrazbe
Guru
O ti Luce, Luce....Xiaomi Mi9 vodi po hitrosti in je trenutno na prvem mestu po hitrostnih testih. Sem imel Mi8, ga prodal, kupil Galaxy A70 in bi ga sedaj taaaakooj nazaj zamenjal z Mi8, samo ga frend glej glej zacuda pod nobenim pogojem noce nazaj prodat. Boljsega telefona se ni imel, mi je rekel. Da ne omenjamo, da ima IR prepoznavo obraza, ki ti v popolni temi odklene obraz, kjer se pri mojem A70 samo slikam lahko, pa pomoje tudi pri flagship Samsungih. A70 mi tudi stekne kdaj, medtem, ko je Mi8 delal, ko prasic.a tekoce.
Pa se eno vprasanje....a ti sploh ves, katere komponente vsebujejo flagship Xiaomiji in Huawei. Brate, iste, kot usran Samsung, ki se zdaj steka...sori, imam Samsung, ampak, ce me razocara, ga bom spljuval, tako, kot sem imel BMW-ja in sem ga spljuval tako, da se ga se nelastniki niso tolk spljuvali, ker to so taka jajca, da ni vecjih.
No, sedaj je se Xiaomi K20 zunaj, ko bo pa prisel Mi10, bos pa samo se jokal. Kmalu naj bi pri Xiaomiju imeli, ce ni ze pri K20 40W polnjenje baterije... Samsung se bo moral malo podvizati
Hvala!
bi rekel da je samsung tako zelo popularen tudi na račun močne, agresivne reklame...kot kie ko so prišle ven s 7 letno garancijo. takrat se ji hj eprodalo nebroj, zato ,ker je bla reklam anon stop na vseh koncih, ter omenjenih 7 let garancije....nekako v tem stilu deluje tudi samsungova propaganda
sam imam motorolo moto g6 plus točno iz tega naslova ker sem se in lg in samsunga naveličal, bi sit njihovega posiljevanja s tem kaj vse majo da ga morš met itd....rabil pa sem nekaj da dela, da je trdoživo in preprosto za uporabo.