No, ti bom povedal, kaj me je motilo pri nekaterih....
*Nokia N9, sicer nek svoj sistem...zjutraj mi random, kakor kdaj ni zvonil alarm in sem parkrat zamudil v sluzbo...po tehtnem premisleku, da nocem nobenega najebati, je romala parkrat v zid. Zraven sem jo pospremil s socnimi kletvicami....
*S 7 Edge sem z dlanjo odpiral nenamerno stvari in ker me je to motilo, sem ga prodal po 1 mesecu.
*Huawei Mate 9 me je motil zaslon, na katerega se je za par minut zapekla slika, ki je seveda izginila po par minutah...prijatelju sem omenil to tezavo in da ga bom prodal...ponudil se je, da ga odkupi in da ga to ne moti....
*Xiaomi Mi8...po posodobitvi softwara Always On Display ni v celoti prikazoval obvestil na ugasnjenem zaslonu....ko me je drugi prijatelj klical, sem mu med pogovorom to omenil in me je vprasal, ce mu ga prodam, saj on te funkcije ne rabi...malce sem okleval, vendar sem ga za dober denar prodal. Po 14 dnevih je prisla posodobitev, kjer je bil popravek za tale bug. Kmalu za tem sem mu narocil se Xiaomi Redmi Note 6 za njegovo zeno....Oba se sedaj zelo zadovoljna.
*Galaxy S3 in A7 2017 pac razbil
*Galaxy A8 2018 prodal, ker je bil preozek in sem pri pisanju po tipkovnici nenamerno pritiskal ostale crke, kar me je spravljalo ob pamet
*Huawei Honor 8 se je zopet po posodobitvi ekran po dolocenem casu sam zatemnil do konca, tako, da sem moral vsakic drsnik premaknit na sredino oz. ga osvetlit. Po celem svetu folk imel te probleme, vendar popravka ni bilo od nikoder, zato sem tudi posledicno Xiaomi Mi8 zaradi tega, ker sem mislil, da ne bo popravka za AOD prodal, vendar je prisel po 14 dneh.
S4, S5, Note 2, Note 4, pa se katerega sem pa pac prodal, ker sem se jih navelical.
Tega A70 bom prodal (Kdaj? Ne vem!...bo ze prisla kaka dobra ponudba), ker meni zelo pomembna funkcija "prstni odtis" ne deluje, kot treba. Pri Huaweiu in Xiaomiju deluje perfektno in vedno. Tu mi pa tudi v 5 poizkusu ni odklenilo, oz. kakor kdaj....vcasih v prvo, vcasih v peto, vcasih poizkusite cez 30s....ma fuckoff, pa tak telefon.
Pri Xiaomiju mi je zelo vsec IR dioda, ki ti v popolni temi odklene glede na obraz. Pri A70 lahko samo sanjam o tem. Sicer mi je pa zal, da sem ga kupil...Hvala
In kot vidimo, niti enega telefona nisem prodal zaradi Androida...sem pa Appla SGS3 zaradi tumpastega sistema res prodal po 3 dneh.
In ves, zakaj sem ga kupil? Ker so takrat se vsi Androidi stekali, Apple pa ni in sem rekel, ajde, dajmo probat...