Kateri GSM bi vzeli?

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Jaz sem za očeta vzel Redmi 4X, super telefon, baterija drži noro dolgo, vse dela, kot mora. S poštnino bi te moral priti ravno nekje okrog 150 EUR.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.409
5.685
113
za 250 se da dobit boljše kot moto g5. Koec koncev maš moto g6 za ta dnar. al pa mi a2

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Kater 5 inč waterproof telefon z dobro kamero bi priporočili? Sem menjal z5 compact za Iphone SE, pa sem razočaran (ni waterproof, pa še slabo kamero ima).

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Mah na z5C me je kamera precej razočarala, tko da na Sony pomoje ne grem več. Zdej mal izbiram med Pixlom in S7. Pixel bolj slabo zaščito proti vodi, ostalo mi je pa zlo všeč.

I

Izbrisan uporabnik #488

jaz imam sony xa1 in mi je fotkič odličen
nasploh je cel mobi bp, gladko špila, smešna cena

alesn

Pripravnik
19. jun 2012
391
12
18
A se da za 300 € ali manj dobiti še kakšen boljši aparat kot Samsung Galaxy A50? In da ima primerljiv fotoaparat.
Po kratki analizi ponudbe za ta denar, se mi zdi A50 najboljša izbira, ali se motim?

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.927
6.558
113
Xiaomi mi 9 je kaki cent več. Prva kitajska jajca sem kupila za malega za 100€ (redmi 6, zdaj je že 7 zunaj) in me je na rit vrglo koliko to bolje dela kot kaki renomiranci za tak denar. Potem je še mati šla dol s samsungocih flagshipov in kupila xiaomi mi 8 (9ke se ni bilo), sem rekla da ji vrnem denar, če na bo ok. Po parih mesecih nobene pripombe. Je bil nekaj pod 300 takrat...

• Všeč mi je
Reactions: alesn

Luce

Fizikalc
3. sep 2018
406
60
28
Xiaomi mi 9 je kaki cent več. Prva kitajska jajca sem kupila za malega za 100€ (redmi 6, zdaj je že 7 zunaj) in me je na rit vrglo koliko to bolje dela kot kaki renomiranci za tak denar. Potem je še mati šla dol s samsungocih flagshipov in kupila xiaomi mi 8 (9ke se ni bilo), sem rekla da ji vrnem denar, če na bo ok. Po parih mesecih nobene pripombe. Je bil nekaj pod 300 takrat...
In kdo si ti da lahko trdiš to nasplošno. Ta kot sama praviš kitajska jajca od Xiomija imej kar sama in tvoja mama. Ostalim ga pa ni treba turit, ker za kaj drugega kot za otroke in stare mame res ni. Pa naj si bo mi1 ali mi9.
Par sodelavcev je končno prišlo k pameti, da to ni to. Res da so potrebovali par let toda prišlo jim je. Čeprav dolgo tega niso hoteli priznat in so se na vse pretege prepričevali, da je vse drugo krivo od operaterja do ne vem kaj še vse, no sedaj, ko so na drugem kitajčku pa le priznajo, da je bila to velika napaka.
Saj dokler ne preizkusiš kaj drugega ne moreš vedet. Pa ni mi treba sedaj ven metat tiste s samsung flagshipi:fredi:
Samsung Galaxy A50 je svetlobna leta pred Xiomiji;)

• Všeč mi je
Reactions: koliko in alesn

Luce

Fizikalc
3. sep 2018
406
60
28
Ne vem kako bo s Huaweiem, toda stanje se izboljšuje. Tako da lahko gledaš tudi v tej smeri. Več ali manj vsi imajo dobre fotoaparate, dobre baterije in tudi cenovno so zelo ugodni. Je pa seveda važno kako ga misliš kupit ali pridejo v poštev tudi rabljeni za ta denar ali samo novi in kako, preko operaterja na obroke ali na keš.

alesn

Pripravnik
19. jun 2012
391
12
18
Huaweia ne bom, ker Trump. Lahko si premisli kadar prdne.
Telefon bom verjetno kupil na Amazonu. Morda celo na T-2 ampak malo verjetno.

steni

Fizikalc
5. jan 2008
682
39
28
Ravne na Koroškem
Imam Xiaomi Mi9 SE in zaenkrat ni nobenih problemov, pred tem sem bil na Samsung-ih srednji cenovni razred.
Ker nisem zahteven uporabnik mi ustreza.

Luce

Fizikalc
3. sep 2018
406
60
28
Kaj ko na žalost v kombinaciji z določenim operaterjem, lokacijo...ti telefoni postanejo neuporabni, oziroma ravno toliko uporabni, da uporabnik sploh ne ve v čem je težava. Ko pa zamenja znamko telefona pa te težave čudežno izginejo.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
S xiaomi nimam izkušenj, imam pa z umi za 100€ in oneplus za 500€. Prvi porazno zanič, drugi vrhunski. Verjetno tudi pri kitajcih velja da dobiš toliko koliko plačaš