Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Sony pa mnogo boljsi zaslon?U gotta be kidding me. Resolucija OK, bravia engine pa sux. Koti gledanja so se slabsi, kot pri TN zaslonih.
4.1 je jellybean (project butter) in je mnogo hitrejsi, odzivnejsi in "smooth", kot 4.0.
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Sony pa mnogo boljsi zaslon?U gotta be kidding me. Resolucija OK, bravia engine pa sux. Koti gledanja so se slabsi, kot pri TN zaslonih.
4.1 je jellybean (project butter) in je mnogo hitrejsi, odzivnejsi in "smooth", kot 4.0.
Čuj, vidni kot me ne zanima nekak.Važno mi je, da je ful resolucija in lcd tehnologija, ki nima preveč "nabitih" barv ala amoled.
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Čuj, vidni kot me ne zanima nekak.Važno mi je, da je ful resolucija in lcd tehnologija, ki nima preveč "nabitih" barv ala amoled.
Meni gre pa neverjetno na smoki. Da vedno lovim kote, ko hocem komu pokazat kaksne fotke ali ko gledam kak film, ali gejmam je bolj drek zaslon to.
Saj pri S3 imas 4 profile barv.. Pa si nastimas tako, kot ti pase.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
ksz...
da ne odpiram nove teme... da se ti ne zgodi tako kot malcomu enkrat....
Kaj moram pazit, če kaj kupujem prek bolhe? Če grem osebno iskat je že verjetno bolj zdravo oz. če najdem že dolgo prijavljenega uporabnika da pošlje po pošti.... itd??.