Kateri del Slovenije je najbolj keš-peechkarski

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Sicer pravijo, da Ljubljana, ker ima najboljši standard, samo, po drugi strani, če pomisliš, logično bi bilo, da so ženske najbolj udarjene na denar tam, kjer ga je najmanj. Torej Štajerska, Prekmurje..

Kaj porečete?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Če pomisliš, bi bilo logično, da najdeš babo glede na svoje in njene sposobnosti.

Lahko jih pa tudi keširaš in greš domov s s suhim.

Ampak vsakemu svoje...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Jasno je da se tam pokajo z mariborcanimi, ker ljubljancani baje prebijejo vec casa pred ogledalom kot one same
smile-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Ne vem kaj je slabše, da Mariborčani prebijejo toliko časa v Ljubljani ali da Ljubljančani prebijejo toliko časa pred ogledalom
hysterical-1.gif
Da hodijo mariborčani v Lj pred ogledalo
tongue-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.595
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Sicer pravijo, da Ljubljana, ker ima najboljši standard, samo, po drugi strani, če pomisliš, logično bi bilo, da so ženske najbolj udarjene na denar tam, kjer ga je najmanj. Torej Štajerska, Prekmurje..

Kaj porečete?

Boldal sem besedo, ki te je*eno ovira pri razumevanju žensk.
evil.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Te iz prlekije recimo, so dosti manj komplicirane kot mestne deklice..... tako se je meni zdelo. Če ne rabiš slovarja za njihov guč
smile-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

V MB jih zadne cajte ful pere pi*ke. Vse bi rade ble neki visoki standard. Poglej samo malo slike iz PlusMinus-a.
bonk.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Saj pred desetletjem in več ni bilo kaj drugače
smile-1.gif
že recimo ptujčanke so proti mariborčankam zelo vredu punce. Provincialke pa še bolj.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
tote mariborčanke niso vredne pol dreka.. Dela ena v mekiči, mater ji je na socialni, foter šo nekam, pol pa te zviška gleja če niaš hilfigera, armanija itd na sebi..

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz

V MB jih zadne cajte ful pere pi*ke. Vse bi rade ble neki visoki standard. Poglej samo malo slike iz PlusMinus-a.
bonk.gif

Zelo drži ja. Same wannabe finoče, pol jo pa vidiš, kako ti čez dan kje kavo postreže.
hysterical-1.gif

Sej verjetno v Topu v LJ, pa Cirkusu, ni kaj drugačna klientela..

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz

bonk.gif

Same wannabe finoče, pol jo pa vidiš, kako ti čez dan kje kavo postreže.
hysterical-1.gif

Sej verjetno v Topu v LJ, pa Cirkusu, ni kaj drugačna klientela..

V petek zvečer te noče pogledat, v soboto dopoldan pa se ti more smejat in bit prijazna, ko ti kafe prinese
evil.gif

V Topu in Cirkusu vsaj dobijo kake "bogataše", ker jih je malo več. V MB pa težko naletijo na take in pol jim pač ne preostane drugega kot, da vzamejo kakega luzerja, ki nosi vrečko za smeti ( http://skrci.me/OylxC )
grin1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Maribor definitvno. Sam so pa tud boljše kot ljubljančanke (in bolj zrihtane).

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Ma kot Štajerc si v LJ mogoče malo bolj interesanten Ljublančankam in okolišu. Obratno pa je spet isto. Punce so pač bolj gostoljubne do "tujcev" in tako je tudi prav. Vsakič, ko sem v LJ šel ven sem se glede babnc mel boljše.

Nazadnje urejeno:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Maribor definitvno. Sam so pa tud boljše kot ljubljančanke (in bolj zrihtane).

Zapelji se skozi zagreb in si poglej kaj pomeni zrihtane zenske.

Nase izpadejo kot ciganke.