Kateri del Slovenije je najbolj keš-peechkarski

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Sam v BG jaz na vasšem mestu nebi šel dekline lovit, zna bit zajebana situacija, ko se ti ketnarji (srebro pa veliki križ) za vrat spravijo.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Sam v BG jaz na vasšem mestu nebi šel dekline lovit, zna bit zajebana situacija, ko se ti ketnarji (srebro pa veliki križ) za vrat spravijo.

Lahko bi nase "alternativke" si sle dol pogledat kako se mora deklina gor naret za dnevne aktivnosti.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.179
113
blizu močvirne prestolnice
Kaj pomaga obleka in kozmetika, ko da kozmetiko dol se jo pa ustrašiš. Ni vse v kiču, saj ne rečem je lepo videti ko pa pokažejo slike teh babnc te pa kap!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Maribor definitvno. Sam so pa tud boljše kot ljubljančanke (in bolj zrihtane).

Zapelji se skozi zagreb in si poglej kaj pomeni zrihtane zenske.

Nase izpadejo kot ciganke.

Ja, to je sistem "vse kar imam, imam na sebi".

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

To je sistem - sem zenska in se lepo oblecem, ker sem do neke mere ponosna na sebe.

Tukaj pa raje alter scena in stare gandijevske ogrlice in rute.

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
https://www.youtube.com/watch?v=fphq-VoD9pk

migi [cenzura] migi
smile-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Maribor definitvno. Sam so pa tud boljše kot ljubljančanke (in bolj zrihtane).

Zapelji se skozi zagreb in si poglej kaj pomeni zrihtane zenske.

Nase izpadejo kot ciganke.

Lej, po 20 letih samostojnosti, ste se nekateri naučili to, da ne obujete več belih nogavičk na opanke.
priden.gif

Glede tega, kar damo nase, se torej vi odločate, ali boste pristopili ali ne? Vse, kar lahko izjavim je le: "REVČKI".

majč

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

To je sistem - sem zenska in se lepo oblecem, ker sem do neke mere ponosna na sebe.

Tukaj pa raje alter scena in stare gandijevske ogrlice in rute.

Meni se zdi, da so vsaj na Štajerskem res alter ženske v manjšini.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Res je, ali so nevpadljive, ali pa spedenene. Cude tepiharke ki navlecejo na sebe tudi gospodinjske pripomocke so lj only

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Lej, po 20 letih samostojnosti, ste se nekateri naučili to, da ne obujete več belih nogavičk na opanke.
Tale je bila pa tako rasistična uperjena zgolj v en del "slovenske" etnične raznovrstnosti (s katero imaš očitno povečini opravka)
evil.gif

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Obstaja še ena pozabljena vukojebina ki se ji reče Zasavje. V teh krajih je dovolj samo to da nisi lokalc in si že toliko bolj premožen da praznjenje jajc ni problem. V teh krajih ima več kot polovica avtomobilov registrske tablice drugih regij. Pazit je potrebno edino to da če se že gre v te kraje da je ekipa večja saj v naspotnem primeru lokalne ekipe izvajajo nasilje nad tistimi ki si pridejo praznit jajca.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
V MB je dovolj samo to, da lokal menjaš in so punce že bolj dosegljive.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
Tudi Celje je kar zabavna lokacija...Če so drugje bejbe "plen" in tipi "lovci", je tam ravno obratno, prav tako po razmerju glede števila bejbe - tipi
grims-1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Drži, v Celju me punce kar same nagovarjajo, pa čeprav stojim ko lipov bog tam brez kakršnekoli želje po komunikaciji.

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
to je res, ko ste omenili Zagreb, Beograd,...sem dosti bil službeno dol. Za slinit:)

Enkrat smo bili v okolici Milana, pa smo rekli gremo malo lutat po mestu. Ohooo mačke, vse zrihtane v nulo. Pri nas se vidi revščina

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
ja pa ja revscina. za se dobro gor oblect rabis okus, ne denar. idi malo v babje stacune, cote so napol zastojn, ce ni ravno kaka jaka firma.
ce bi blo vse v dnaru bi babe po beogradu v zaklih od krompirja okoli hodle

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
A misliš, da so tako bogi? Heh, še eden, ki ne vidi dlje od svojega praga. Ja Slovenija sanjska dežela. Nikjer ni tako lepo kakor je tule v naši lepi deželici, a ne?
Delal sem v avtomatizaciji leta in leta, non stop po terenu, bil marsikje ven iz Evrope, pa ti povem, da je Slovenija kot ena lepa jabolka, ki je znotraj gnila. Sama reklama in se imamo za nekaj več...

get real!

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Dobr sej pol tud beograd izpade meka proti nasim

po mojem mnenju so najlepse babe pa najbolj porihtane in naravne v Novem Sadu...nikjer drugje v svetu do sedaj nisem ido tolko res lepih, dobrih in prijaznih bab....