Kateri bo vaš naslednji avto?

o0o0ki

Pripravnik
21. apr 2008
323
0
16
Ljubljana
Realne želje so trenutno Peugeot 407, najraje pa bi imel Volvo S60/80
smile-1.gif

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Čez 2 leti bom zamenjal najbrš za Hondo accord, Škodo octavio RS ali pa BMW5 (rabljeno), če bodo finance vsaj take kot so sedaj.

Nazadnje urejeno:

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
offtopic. Kakšen ti je Twingo RS? K je moja študirala da bi ga vzela, sam potlej je pa kupla proceed.

din

Pripravnik
19. avg 2007
76
0
6
Lancia Thesis, ne vem edino ali turbo diesel ali turbo bencinar
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
jap, potem pa kruh in voda
wink-1.gif

RSa imajo pri Filipiču testnega...

ne vem kaj bi imel, ata kupuje in kompenzira in tanka.. sajkek pa vozi bmk
smile-1.gif
sam da gre.

ne-ne-1.gif
Nix testni. Ima svoje mesto polek črnega konja in "krone" v garaži.

Edino če so dobili kaj novega iz včeraj na danes.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citroen C4 Picasso 1.6 HDI bordo rdeče barve ali pa novi berlingo 1.6 HDi kovinsko siv s sedmimi sedeži.

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
KSZ
Ko berem te odgovore se mi poraja zgolj dvoje.
Ali so ti avtomobili zgolj pobožne želje ali pa je tukaj res zbranih skoraj izključno zgornjih 10% slovenske elite po premožnosti.

Sicer pa malo on topic: ne vem kaj bo naslednji, ker verjetno še kar nekaj časa ne bomo menjavali trenutnega voznega parka, ker precej dobro izpolnjuje zahteve. Želja pa počasi vleče na kakšno škatlico za ''gušt''. Zna biti morda tudi kakšen oldtimer ali pa odprta streha za par k EUR. Bomo videli.
nahrung002.gif

Sicer pa za normalen avto srce vleče na kakšno popoprano limuzino, vendar verjetno pamet tega ne bo dovolila.
grin1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
A si zasledil mogoče kak izjemno drag avto oz. nedosegljiv avto v tej temi? Jaz ga nisem...
rolleyes-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ah dej no dej, v tej temi ste večinoma se javili taki z družinskim budžetom kobajagi par k€ mesečno.Pojdi še enkrat od začetka brat.
grin1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Nevem zakaj mene mešaš tu zraven. Če bi moj družinski budget bil par k eur. mesečno, verjemi, da bi že zdaj vozil RS-a in nebi čakal da cene padejo na 25k, pa še takrat bom kakih 10k vzel na lizing, me ni sram priznati.
smile-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Nevem zakaj mene mešaš tu zraven. Če bi moj družinski budget bil par k eur. mesečno, verjemi, da bi že zdaj vozil RS-a in nebi čakal da cene padejo na 25k, pa še takrat bom kakih 10k vzel na lizing, me ni sram priznati.
smile-1.gif

Saj, kaj pa je fuknit 25 jurjev za avto.
bonk.gif

Moj naslednji bo pa nekaj za jurja €.
cry12bpy.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
In koliko od teh sanjacev ze zivi na svojem in se prezivlja s svojim denarjem? Jih spravimo na prste ene roke?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
12 let se že preživljam s svojim denarjem in živim na svojem (pardon, živimo). Resda sem se priženil, vendar sem tudi že konkretne zneske vložil v hišo, v kateri živim. Tako da so mi sanje dovoljene, pa tudi v realnost jih lahko prenesem. Enkrat...

Pa ti moram kar pritrditi, ko berem tale pogovor... Sami taki avti, ki so namenjeni za 2 osebi, maksimalno še pekinezerja in komplet palic za golf... Ali pa avti, ki so bolj kot ne namenjeni hribovcem (domačini izpod Blegoša imajo vsi Subaruje ali pa Golfe z 4kolesnim pogonom...)

Saj ko je treba avto tudi pravilno vzdrževati (ko ti ni več le dildo ampak nekaj od česar si odvisen)se zgodba hitro neha, ker zmanjka denarja...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.515
10.735
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
jap, potem pa kruh in voda
wink-1.gif

RSa imajo pri Filipiču testnega...

ne vem kaj bi imel, ata kupuje in kompenzira in tanka.. sajkek pa vozi bmk
smile-1.gif
sam da gre.

ne-ne-1.gif
Nix testni. Ima svoje mesto polek črnega konja in "krone" v garaži.

Edino če so dobili kaj novega iz včeraj na danes.

pred 14 dnevi je bil cel polepljen, z avto filipič, men zgleda kot testni... če pa ni, pol pa se lastnik nima rad.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.878
107
63
štajerska
70% teh fancy kišt, ki jih ima folk je na lizing oz so nekaj let stara rabljena službena vozila, ki sicer izgledajo lepo imajo pa kar veliko km
potem pa nimajo niti tolk denarja, da bi si kak teden dopusta kje privoščili