Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
seše udobno nisi vozil, pa si zadovljen s tem da je trdo...poznam občutke, dokler se ne voziš bolje...
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jst se v mojmu meganu 98 brez klime pa original vse vozu v budimpešto brez postanka pa nobenih bolečin in nobenih problemov. S petko pa isto.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Mazda CX-7, če ne bi bila v prodaji samo žejna bencinska verzija 2.3 Turbo.
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
jaz sem se peljal iz Vira več kot 500km v cliu letnik 98 brez klime pri 38°C brez postanka (če izvzamemo 1 urno čakanje v koloni na avtocesti) in ni bilo prav nobenih bolečin
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ti očitno si v uzbekistanu, ker si ne predstavljam mazohista, ki bi se peljal v letu 2008 ali 2009 700 km z malim fiatom
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
edino kakšna avtocesta se mogoče malo vleče, ker ne gre več kot 170
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ti očitno si v uzbekistanu, ker si ne predstavljam mazohista, ki bi se peljal v letu 2008 ali 2009 700 km z malim fiatomglej večina, ki ima manjše avte, jih uporablja bolj kot ne za krajše ture. ampak za tistih 1x na leto, ko narediš malo daljšo turo, se pa res ne splača kupovat enga velikega avta in se da "pretrpet" v malem jajcu. samo udobje je v teh malo novejših čisto ok tud za daljše ture, edino kakšna avtocesta se mogoče malo vleče, ker ne gre več kot 170
Ima svoje pluse in svoje minuse.Citat:
Uporabnik cresh pravi:
offtopic. Kakšen ti je Twingo RS? K je moja študirala da bi ga vzela, sam potlej je pa kupla proceed.
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ti očitno si v uzbekistanu, ker si ne predstavljam mazohista, ki bi se peljal v letu 2008 ali 2009 700 km z malim fiatomglej večina, ki ima manjše avte, jih uporablja bolj kot ne za krajše ture. ampak za tistih 1x na leto, ko narediš malo daljšo turo, se pa res ne splača kupovat enga velikega avta in se da "pretrpet" v malem jajcu. samo udobje je v teh malo novejših čisto ok tud za daljše ture, edino kakšna avtocesta se mogoče malo vleče, ker ne gre več kot 170
To je produkt slovenskih lenih riti.
Za dalso turo 1x letno bi si kupovali S-klasso, ce pa je treba odstet 3 eur za pregled glukoze v krvi pa najraje glave sekali. Vcasih so cele druzine z figuarji, 126p in nevem cem vse trip-ali po jugoslaviji in evropi. Danes ni denarja za fasado, pri mobilni sekciji foruma vsi jamrajo ce bodo za 15 eur/mesec dobili 36GB prenosa podatkov interneta, N97 brez aneksa, pa seveda bi se eno podmornico ce se slucajno odpravijo na kreto na morje.
Vazno da mobitel in avto stimata, to je itak edino kaj vidi sosed. Razbito neumito skoljko na domacem WCju hvalabogu nemore.