Kateri bo vaš naslednji avto?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ne pravim da je avto udoben, daleč od tega, ker ni. Pravim samo da me po 300km nič ne boli, tako da mi ni jasno kako lahko nekoga nek (sklepam da normalen) Audi v 200km tako uniči.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.260
113
42
Jst se v mojmu meganu 98 brez klime pa original vse vozu v budimpešto brez postanka pa nobenih bolečin in nobenih problemov. S petko pa isto.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
No jst pa v Kangoo-ju, s 60KM, v Lizbono in nazaj (5600km) brez bolečin, tko d ne pretiravajte.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
seše udobno nisi vozil, pa si zadovljen s tem da je trdo...poznam občutke, dokler se ne voziš bolje...

ne s takimi no, saj nismo v uzbekistanu leta 1980. Smo v slo, kjer smo obsedeni z avti in ima vsak možnost se kdaj zapeljat s konkretnim avtom. In današnji mini prdeci so že pošteno udobni. sem se recimo peljal z fiat 500 700 km v enem kosu. se nisem pritoževal. če primerjam recimo z bmw 5, se 3 razrede razlike ne pozna

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jst se v mojmu meganu 98 brez klime pa original vse vozu v budimpešto brez postanka pa nobenih bolečin in nobenih problemov. S petko pa isto.

razvajanec
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Mazda CX-7, če ne bi bila v prodaji samo žejna bencinska verzija 2.3 Turbo.

Zejno bencinsko verzio predelas na plin... in imas sicer se vedno zejno bencisnko verzijo... ki pa denarnico manj obremenjuje
smile-1.gif
...

Meni je tudi CX-7 vsecen avto... Mogoce pride celo na vrsto cez ene 4 do 5 let
smile-1.gif

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
jaz sem se peljal iz Vira več kot 500km v cliu letnik 98 brez klime pri 38°C brez postanka (če izvzamemo 1 urno čakanje v koloni na avtocesti) in ni bilo prav nobenih bolečin
smile-1.gif

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Naslednji primarni avto bo spet enoprostorec, prav tako bencinar, a s še večjim motorjem (največji možni) in obvezno 4x4 pogonom.

LP,

Milan

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ti očitno si v uzbekistanu, ker si ne predstavljam mazohista, ki bi se peljal v letu 2008 ali 2009 700 km z malim fiatom
wink-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Zakaj ne? Kar poglej po cestah, koliko jih je, pa se potem pojajo po celi Evropi gore dole.

No ja, čez komot ga ni. Tudi če bo moj naslednji avto Kia ali pa nedajbože kak francoz, bo vsekakor velik avto. Mala jajčka so pač neuporabna.

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
jaz sem se peljal iz Vira več kot 500km v cliu letnik 98 brez klime pri 38°C brez postanka (če izvzamemo 1 urno čakanje v koloni na avtocesti) in ni bilo prav nobenih bolečin
smile-1.gif

Pismo, kdaj pa se za vas začnejo bolečine? Polomljena hrbtenica ali vročinska kap? Mal se hecam, mal resno
smile-1.gif

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ti očitno si v uzbekistanu, ker si ne predstavljam mazohista, ki bi se peljal v letu 2008 ali 2009 700 km z malim fiatom
wink-1.gif
crazy1.gif
glej večina, ki ima manjše avte, jih uporablja bolj kot ne za krajše ture. ampak za tistih 1x na leto, ko narediš malo daljšo turo, se pa res ne splača kupovat enga velikega avta in se da "pretrpet" v malem jajcu. samo udobje je v teh malo novejših čisto ok tud za daljše ture, edino kakšna avtocesta se mogoče malo vleče, ker ne gre več kot 170

Minister

Pripravnik
21. avg 2009
418
1
16
Na oblasti
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
edino kakšna avtocesta se mogoče malo vleče, ker ne gre več kot 170

a dej no, na katerih ACjih pa lahko vozis, recimo 200+,
edino na nemskih, pa se to je redka priloznost, da lahko s taksno hitrostjo vozis vec kot 15min skupaj,

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
wink-1.gif
crazy1.gif
glej večina, ki ima manjše avte, jih uporablja bolj kot ne za krajše ture. ampak za tistih 1x na leto, ko narediš malo daljšo turo, se pa res ne splača kupovat enga velikega avta in se da "pretrpet" v malem jajcu. samo udobje je v teh malo novejših čisto ok tud za daljše ture, edino kakšna avtocesta se mogoče malo vleče, ker ne gre več kot 170

To je produkt slovenskih lenih riti.

Za dalso turo 1x letno bi si kupovali S-klasso, ce pa je treba odstet 3 eur za pregled glukoze v krvi pa najraje glave sekali. Vcasih so cele druzine z figuarji, 126p in nevem cem vse trip-ali po jugoslaviji in evropi. Danes ni denarja za fasado, pri mobilni sekciji foruma vsi jamrajo ce bodo za 15 eur/mesec dobili 36GB prenosa podatkov interneta, N97 brez aneksa, pa seveda bi se eno podmornico ce se slucajno odpravijo na kreto na morje.

Vazno da mobitel in avto stimata, to je itak edino kaj vidi sosed. Razbito neumito skoljko na domacem WCju hvalabogu nemore.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
offtopic. Kakšen ti je Twingo RS? K je moja študirala da bi ga vzela, sam potlej je pa kupla proceed.
Ima svoje pluse in svoje minuse.
- Kratek 5-stopenjski menjalnik (pri 130km/h je 4300rpm), posledično glasna vožnja po avtocesti. Nima indikatorja za temperaturo vode ali olja, nima potovalnega računalnika, ni rezervnega kolesa.

+ Zelo dobra lega v ovinkih, stabilen pri visokih hitrostih, menjalnik se zelo lepo prestavlja, dobri sedeži z dosti bočnega oprijema, dosti prostora za zadnje potnike glede na velikost avtomobila, ESP je hitro odziven in popolnoma izklopljiv.

Se opravičujem za offtopic.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
wink-1.gif
crazy1.gif

To je produkt slovenskih lenih riti.

Za dalso turo 1x letno bi si kupovali S-klasso, ce pa je treba odstet 3 eur za pregled glukoze v krvi pa najraje glave sekali. Vcasih so cele druzine z figuarji, 126p in nevem cem vse trip-ali po jugoslaviji in evropi. Danes ni denarja za fasado, pri mobilni sekciji foruma vsi jamrajo ce bodo za 15 eur/mesec dobili 36GB prenosa podatkov interneta, N97 brez aneksa, pa seveda bi se eno podmornico ce se slucajno odpravijo na kreto na morje.

Vazno da mobitel in avto stimata, to je itak edino kaj vidi sosed. Razbito neumito skoljko na domacem WCju hvalabogu nemore.

cheer.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.513
10.732
113
delno se strinjam s teboj od nokijah in jamranju,

ampak verjetno si ugotovil da so zdaj drugi casi.. časi p126, jugecov in ostalega pod 4 meterskega sranja so mimo. Torej. Favšija, ali kaj drugega? Tako da jaz sem tudi pristaš velikih udobnih avtov, če je le možno. Če sem dosti na cesti, naj bo luksuz, da bi šel skako jajco daleč, no vej, sem raj doma. Smo probali in rekli ja kul, ampak nikol vec
evil.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Še najbolj mi v oko pade kak C5 trenutno, karavan z avtomatskim menjalnikom. Bom pa še kakšne 3 leta sedanji avto drgnil.